De Morgen en Boondoggle maken de Klik.

Donderdag 18 oktober 2018 — De Morgen lanceert het Klikstarter abonnement, dat studenten voor slechts € 9,95 per maand onbeperkt toegang geeft tot alle plusartikels.

Het aanbod wordt gelanceerd in de schoot van de verkiezingen, want als verschillende waarheden naar voor worden geschoven is er extra nood aan inzicht in de feiten.

De deur naar gratis nieuws staat meer dan ooit open. Jongeren zijn heel bedreven in het vinden van online platformen waar ze dit nieuws kunnen consumeren.

De informatie die ze daar krijgen, is lang niet altijd betrouwbaar: clickbait, fake news en andere manipulatietechnieken vormen op termijn een bedreiging voor de kritische zin van deze jonge generatie die onze toekomst mee vorm zal geven.

In deze nieuwe campagne laat De Morgen 4 jongeren aan het woord die de klik maakten om niet langer genoegen te nemen met halve waarheden, en op zoek gingen naar meer inzicht en objectiviteit om hun mening te onderbouwen met feiten.

Via online video’s, print en social media advertenties krijgen we in testimonials te horen wat voor Ilona, Janne, Tara en Frédéric het klikmoment was.
Het moment waarop ze besloten om niet- evidente vragen te stellen en dieper te graven.

Een attitude die 100% aansluit bij de missie van De Morgen om geen vraag onbeantwoord, en geen antwoord onbevraagd te laten. Want één enkel antwoord, daar geloven wij niet in.

De Morgen. Meer inzicht, meer zalm.

 

De Morgen - de Klik- testimonial Ilona

De Morgen - de Klik- testimonial Tara

De Morgen - de Klik- testimonial Frédéric

De Morgen - de Klik- testimonial Janne

De Klik - Ilona
De Klik - Tara
De Klik - Frédéric
De Klik - Janne