De Morgen en Boondoggle maken de Klik.

De Morgen lanceert het Klikstarter abonnement, dat studenten voor slechts € 9,95 per maand onbeperkt toegang geeft tot alle plusartikels.

Het aanbod wordt gelanceerd in de schoot van de verkiezingen, want als verschillende waarheden naar voor worden geschoven is er extra nood aan inzicht in de feiten.

De deur naar gratis nieuws staat meer dan ooit open. Jongeren zijn heel bedreven in het vinden van online platformen waar ze dit nieuws kunnen consumeren.

De informatie die ze daar krijgen, is lang niet altijd betrouwbaar: clickbait, fake news en andere manipulatietechnieken vormen op termijn een bedreiging voor de kritische zin van deze jonge generatie die onze toekomst mee vorm zal geven.

In deze nieuwe campagne laat De Morgen 4 jongeren aan het woord die de klik maakten om niet langer genoegen te nemen met halve waarheden, en op zoek gingen naar meer inzicht en objectiviteit om hun mening te onderbouwen met feiten.

Via online video’s, print en social media advertenties krijgen we in testimonials te horen wat voor Ilona, Janne, Tara en Frédéric het klikmoment was.
Het moment waarop ze besloten om niet- evidente vragen te stellen en dieper te graven.

Een attitude die 100% aansluit bij de missie van De Morgen om geen vraag onbeantwoord, en geen antwoord onbevraagd te laten. Want één enkel antwoord, daar geloven wij niet in.

De Morgen. Meer inzicht, meer zalm.

 

Credits De Morgen - de Klik campagne.docx

DOCX - 38 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu