De Morgen en Boondoggle stellen voor: De Morgen & Zonen

Dingen die het leven leuk maken, zorgvuldig geselecteerd door De Morgen

‘De Morgen & Zonen’ dient zich aan als de online webshop van De Morgen, met artikelen die zorgvuldig, toegewijd en liefdevol geselecteerd werden door De Morgen. Net zoals dat gebeurt in het winkeltje om de hoek. Een heel bescheiden winkeltje overigens, met weinig middelen. Dat voel je in de look & feel van de communicatie rond deze webshop: de layouts zijn ambachtelijk gemaakt. Met handgeschreven teksten, lijntjes, sterretjes en des te meer. De combinatie met de scherpe packshots springt niet alleen in het oog, het zorgt ook voor een stijl met-een-hoek-af. Perfect passend dus voor een webshop van De Morgen.

Als krant sta je steeds in de eerste linie van het nieuws. Zowel bij blijde intochten van koningsparen of panda’s als bij vallende vliegtuigen of regeringen. Vaak zijn journalisten ook bevoorrechte getuigen van hartverwarmende gebeurtenissen, van poëzie, en schoonheid. Daarnaast ontdekken we op ons jaagpad richting nieuws regelmatig ook nieuwe dingen. Dingen die het leven leuk maken. Zoals daar zijn sublieme dvd’s. Legendarische vinylplaten. Prachtige designobjecten. Allemaal hebbedingen die we wat graag met u delen. Vandaar De Morgen & Zonen, de gloednieuwe webshop van De Morgen, met een uitgelezen selectie kwalitatieve artikelen. Stuk voor stuk buitenkansen wegens exclusief of voordelig geprijsd. Abonnees krijgen er nog een extra korting bovenop.

Elke maand is er een nieuw aanbod door De Morgen geselecteerde producten, opgedeeld in vier categorieën: design, cultuur, reizen en wijn. In de categorie reizen pakken we voor deze lancering alvast uit met een verrassende topper: een citytrip Parijs met Yves Desmet.

Advertentie

PDF - 2.6 Mb

Technische fiche

DOCX - 13 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu