De Morgen en Boondoggle stellen voor: De Morgen & Zonen

De Morgen en Boondoggle stellen voor: De Morgen & Zonen

Dingen die het leven leuk maken, zorgvuldig geselecteerd door De Morgen

Dinsdag 8 april 2014 — ‘De Morgen & Zonen’ dient zich aan als de online webshop van De Morgen, met artikelen die zorgvuldig, toegewijd en liefdevol geselecteerd werden door De Morgen. Net zoals dat gebeurt in het winkeltje om de hoek. Een heel bescheiden winkeltje overigens, met weinig middelen. Dat voel je in de look & feel van de communicatie rond deze webshop: de layouts zijn ambachtelijk gemaakt. Met handgeschreven teksten, lijntjes, sterretjes en des te meer. De combinatie met de scherpe packshots springt niet alleen in het oog, het zorgt ook voor een stijl met-een-hoek-af. Perfect passend dus voor een webshop van De Morgen.

Als krant sta je steeds in de eerste linie van het nieuws. Zowel bij blijde intochten van koningsparen of panda’s als bij vallende vliegtuigen of regeringen. Vaak zijn journalisten ook bevoorrechte getuigen van hartverwarmende gebeurtenissen, van poëzie, en schoonheid. Daarnaast ontdekken we op ons jaagpad richting nieuws regelmatig ook nieuwe dingen. Dingen die het leven leuk maken. Zoals daar zijn sublieme dvd’s. Legendarische vinylplaten. Prachtige designobjecten. Allemaal hebbedingen die we wat graag met u delen. Vandaar De Morgen & Zonen, de gloednieuwe webshop van De Morgen, met een uitgelezen selectie kwalitatieve artikelen. Stuk voor stuk buitenkansen wegens exclusief of voordelig geprijsd. Abonnees krijgen er nog een extra korting bovenop.

Elke maand is er een nieuw aanbod door De Morgen geselecteerde producten, opgedeeld in vier categorieën: design, cultuur, reizen en wijn. In de categorie reizen pakken we voor deze lancering alvast uit met een verrassende topper: een citytrip Parijs met Yves Desmet.