De Morgen en Boondoggle winnen internationale INMA Award in New York.

De campagne ‘Meer inzicht. Meer zalm.’ voor de herlancering van De Morgen heeft in New York een prestigieuze prijs gewonnen op het internationale congres van de INMA (International Newsmedia Marketing Association).

Boondoggle bracht de vernieuwde merkpositionering van De Morgen op een erg verfrissende manier, in een grafische stijl die ver afstaat van de clichématige campagnes van vele nieuwsmerken. Met de zalm als speels en charmant symbool voor gezonde tegendraadsheid.

De zalmcampagne won in de categorie 'Best Brand Awareness' en werd verkozen uit niet minder dan 578 concurrerende inzendingen wereldwijd. De Morgen haalde het uiteindelijk van 3 andere genomineerden: het Noorse ‘Verdens Gang’ en de Canadese ‘Montreal Gazette’ en ‘Calgary Herald’.

Bekijk de casemovie hier.

Technische fiche

DOCX - 24 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu