De Morgen en Boondoggle winnen internationale INMA Award in New York.

De Morgen en Boondoggle winnen internationale INMA Award in New York.

De campagne ‘Meer inzicht. Meer zalm.’ voor de herlancering van De Morgen heeft in New York een prestigieuze prijs gewonnen op het internationale congres van de INMA (International Newsmedia Marketing Association).

Boondoggle bracht de vernieuwde merkpositionering van De Morgen op een erg verfrissende manier, in een grafische stijl die ver afstaat van de clichématige campagnes van vele nieuwsmerken. Met de zalm als speels en charmant symbool voor gezonde tegendraadsheid.

De zalmcampagne won in de categorie 'Best Brand Awareness' en werd verkozen uit niet minder dan 578 concurrerende inzendingen wereldwijd. De Morgen haalde het uiteindelijk van 3 andere genomineerden: het Noorse ‘Verdens Gang’ en de Canadese ‘Montreal Gazette’ en ‘Calgary Herald’.

Bekijk de casemovie hier.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zeventigtal mensen tewerkstelt. 

Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Argenta, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Beobank, Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Roularta (Trends/Tendances, Sport Voetbal Magazine), Essent en het Ministerie van Defensie. 

Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen.

www.boondoggle.eu


Boondoggle
Sluisstraat 79/06
3000 Leuven
Belgium