De Morgen en Spotify lanceren nieuw abonnement met Boondoggle.

De Morgen en Spotify lanceren nieuw abonnement met Boondoggle.

 

De Morgen, digitaal nog altijd het sterkst stijgende nieuwsmerk, en Spotify slaan de handen in elkaar. Het resultaat is een geheel nieuwe en unieke abonnementsformule: lees De Morgen elke dag digitaal en in het weekend ook op papier, en u krijgt er gratis Spotify Premium bovenop. Een combinatie die anno 2016 veel mensen kan aanspreken.

Bent Van Looy, muzikant en nieuwsvreter, is alvast fan én ook het gezicht van deze nieuwe abonnementsformule. Zijn persoonlijkheid en stijl vormen een passende brug tussen cultuur en actualiteit.

Boondoggle zorgde voor de aankondigingscampagne, die behalve een radiospot en bannering ook een tv-spot omvat. In de campagne zien en horen we Bent Van Looy, die als muzikant een heel eigen versie van de De Morgen-jingle brengt. Ondertussen legt hij uit wat voor hem de parallel is tussen nieuws en muziek: 'De wereld zet je niet op pauze, en ook mijn favoriete muziek wil ik non-stop.'

Bekijk de campagne hier.

Contacteer ons
Inge Vander Velpen Managing Partner, Boondoggle
Inge Vander Velpen Managing Partner, Boondoggle
Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zeventigtal mensen tewerkstelt. 

Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Argenta, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Beobank, Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Roularta (Trends/Tendances, Sport Voetbal Magazine), Essent en het Ministerie van Defensie. 

Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen.

www.boondoggle.eu


Boondoggle
Sluisstraat 79/06
3000 Leuven
Belgium