De Morgen kiest Boondoggle.

Na een agencyselectie besliste De Morgen om een samenwerking aan te gaan met Boondoggle. Het waren de strategische aanpak en creatieve voorstellen van Boondoggle die het team van De Morgen het meest overtuigden. Boondoggle en De Morgen zorgden vrijdag voor een meer dan geslaagde start van hun samenwerking met de "Sotsji Is Gay"-campagne: een opmerkelijke aanklacht tegen de uitspraken van de burgemeester van Sotsji over homo’s. “Sotsji Is Gay” verscheen als krantenadvertentie naast het voorwoord van Yves Desmet en werd via Facebook in totaal al meer dan 130.000 keer bekeken, 3.500 keer geliked en 800 keer geshared.

Contacteer ons
Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zeventigtal mensen tewerkstelt. 

Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Argenta, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Beobank, Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Roularta (Trends/Tendances, Sport Voetbal Magazine), Essent en het Ministerie van Defensie. 

Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen.

www.boondoggle.eu


Boondoggle
Sluisstraat 79/06
3000 Leuven
Belgium