De Morgen kiest Boondoggle.

Na een agencyselectie besliste De Morgen om een samenwerking aan te gaan met Boondoggle. Het waren de strategische aanpak en creatieve voorstellen van Boondoggle die het team van De Morgen het meest overtuigden. Boondoggle en De Morgen zorgden vrijdag voor een meer dan geslaagde start van hun samenwerking met de "Sotsji Is Gay"-campagne: een opmerkelijke aanklacht tegen de uitspraken van de burgemeester van Sotsji over homo’s. “Sotsji Is Gay” verscheen als krantenadvertentie naast het voorwoord van Yves Desmet en werd via Facebook in totaal al meer dan 130.000 keer bekeken, 3.500 keer geliked en 800 keer geshared.

technische fiche

DOCX - 10 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu