De Morgen lanceert nieuwe imagocampagne met Boondoggle ‘Dit land heeft meer zalm nodig’.


Vanaf 25 september wordt de nieuwe imagocampagne van De Morgen gelanceerd met het statement ‘Dit land heeft meer zalm nodig’. Met deze campagne wil De Morgen meer dan ooit haar plaats claimen in het Vlaamse nieuwslandschap. De imagocampagne gaat vooraf aan een indrukwekkende reeks productvernieuwingen, waarmee De Morgen zich meer dan ooit als een hedendaags nieuwsmerk neerzet. 

Met ‘Dit land heeft meer zalm nodig’ claimt De Morgen met attitude haar positie in het Vlaamse nieuwslandschap. De Morgen wil meer dan ooit staan voor gezonde tegendraadsheid. Vandaag wil De Morgen zich op een charmante manier neerzetten als uitdager van een verkrampte samenleving: open wanneer iedereen verkrampt, afwachtend wanneer iedereen zich vergaloppeert. Kritisch wanneer iedereen dweept, genuanceerd wanneer iedereen roept. Kleurrijk wanneer iedereen zwart-wit is. Niet om per se het tegenovergestelde te zeggen, maar om het tegenovergestelde een kans te geven. Want dat levert altijd nieuwe inzichten op. Vandaar de nieuwe campagnelijn van De Morgen: ‘Meer inzicht. Meer zalm.’  
Boondoggle brengt dit verhaal voor De Morgen op een verfrissende manier, in een grafische stijl die ver afstaat van de clichématige campagnes van vele nieuwsmerken. Met de zalm als speels, charmant symbool voor gezonde tegendraadsheid.

De campagne loopt op tv, online en in magazines en kranten vanaf 25 september.

Download hier de banner

SWF - 40 Kb

bekijk hier de advertentie

PDF - 565 Kb

technische fiche

PDF - 24 Kb

Odin Saillé

Creative Director, Boondoggle

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu