De rode knop wordt de Kaatje knop

Kaatje en haar vriendjes zijn voor onze jongsten, échte helden. En echte helden krijgen van hun fans soms net iets meer gedaan dan zeg maar… hun ouders.
Daarom bedacht Boondoggle voor Ketnet, de Kaatje berichten. Dat zijn korte persoonlijke berichtjes die ouders via de rode knop kunnen terugvinden om hun jongsten net dat laatste duwtje in de rug te geven. Zo zijn er de "gaan slapen" berichtjes, maar ook "bordje leegeten", "tutje afgeven", en zelfs "kleertjes aantrekken" berichtjes. 
 
De rode knop is goed op weg om uw beste vriend te worden, met dagelijkse toegang tot gratis Kaatje & Co. afleveringen en nu dus ook de super handige Kaatje berichten. Om te verzekeren dat u dit niet vergeet, bieden we u zelf een gratis geheugensteuntje aan. Een sympathieke Kaatje sticker die perfect rond de rode knop op uw afstandsbediening past. Zo vergeet u nooit meer dat de Kaatje & Co. personages er altijd zijn om u te helpen in uw dagelijkse strijd.
 
De stickers zijn vanaf dinsdag gratis te vinden in de krantenwinkel. 

Technische Fiche

DOC - 23 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu