Defensie brengt hulde aan onze nationale helden

Defensie brengt hulde aan onze nationale helden

Naar aanleiding van de nationale feestdag lanceert Defensie een nieuwe campagne: “Respect voor het verleden, vertrouwen in de toekomst”, waarbij het werk van Belgische Defensie, brandweer en politie extra in de verf wordt gezet.
Deze lijn speelt in op het thema van het defilé: de herdenking van het einde van de Eerste Wereldoorlog.

Defensie, brandweer en politie speelden niet alleen vroeger een belangrijke rol in onze samenleving, ook vandaag zijn ze onmisbaar. Wanneer de wereld komt stil te staan en iedereen aan de grond genageld staat zijn zij degenen die in actie komen.

Defensie liet dit idee in een campagne vertalen die beladen momenten uit de Belgische geschiedenis toont en de emoties die ze bij iedereen teweegbrengen. Denk aan beide WO met in het bijzonder WO1, de brand in de Innovation en, nog recenter, de aanslagen van 22 maart 2016. Op al die momenten voelde iedereen zich verloren en kwamen de orde- en hulpdiensten meteen in actie.

De campagne loopt vanaf vandaag tot eind augustus via TV, online video, DOOH, GDN bannering en sociale media.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zeventigtal mensen tewerkstelt. 

Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Argenta, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Beobank, Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Roularta (Trends/Tendances, Sport Voetbal Magazine), Essent en het Ministerie van Defensie. 

Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen.

www.boondoggle.eu


Boondoggle
Sluisstraat 79/06
3000 Leuven
Belgium