Delhaize en Boondoggle Bright laten je boodschappen doen waar en wanneer je maar wilt

Boodschappen doen was nog nooit zo makkelijk. Op vraag van Delhaize heeft Boondoggle Bright een iPhone app ontworpen waarmee je altijd en overal je boodschappen kunt ingeven. Via de applicatie krijg je toegang tot alle afdelingen en promoties van je Delhaize-supermarkt. Product gevonden? Dan kan je het onmiddellijk op je boodschappenlijstje zetten. Je kunt zelfs bestaande producten bij je thuis toevoegen door de streepjescode te scannen met de geïntegreerde barcodescanner. Als je klaar bent, ga je met je lijstje winkelen in je Delhaize-supermarkt of je stuurt het door naar Delhaize Direct en kiest het tijdstip waarop je je bestelling wilt oppikken. Delhaize zet dan alles voor je klaar zodat je geen tijd hoeft te verliezen.

Naast boodschappenlijstjes maken en producten reserveren, kan je met de applicatie ook de dichtstbijzijnde Delhaize zoeken op basis van je huidige locatie. Een andere handige functie is de mogelijkheid om je boodschappenlijstjes te delen via e-mail of sms.

Delhaize lanceerde eerder dit jaar als eerste supermarktketen in België een iPhone app. Met deze nieuwe versie zet het die voortrekkersrol helemaal verder. Wie het zelf allemaal wilt uitproberen kan de gratis applicatie downloaden in App Store. Voor de eerste bestelling die je plaatst, betaal je geen reservatiekosten (normaal tarief € 4,5). Op dit moment wordt er ook gewerkt aan een Android en iPad app die later zullen verschijnen.

Technische Fiche - Delhaize iPhone app v2

DOC - 23 Kb

Delhaize-iPhone-App-v2.0-NL-Screenshots.zip

ZIP - 5.2 Mb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu