Delhaize Wineworld en Boondoggle lanceren proefpakketten via Gouden Fles wedstrijd

Donderdag 28 juni 2012 — Delhaize Wineworld, de online wijnshop van Delhaize, brengt 4 proefpakketen op de markt . Deze pakketten moeten wijnliefhebbers introduceren tot het brede gamma van Delhaize Wineworld. Om de lancering van deze pakketten kracht bij te zetten geeft Delhaize Wineworld elke dag een fles wijn ter waarde van 500 of 1000 euro weg bij aankoop van een proefpakket. Boondoggle tekent niet alleen voor het concept van deze activatiecampagne, maar stond tegelijk ook in voor het packaging design van de proefpakketten. 

Proefpakketten

Voor de ronde prijs van 20 euro kan je op Delhaize Wineworld volgende thematische proefpakketten bestellen: Napoleon, Alitude,  Magellan en Caesar. Deze laten je zowel kennismaken met Franse , Spaanse of Italiaanse wijnen als met de nieuwe wereldwijnen uit Chili of Nieuw-Zeeland. Een pakket bestaat uit 3 flessen vergezeld van handige degustatietips, een kurkentrekker en druppelstopper.

Gouden Fles

Bij aankoop van een proefpakket krijg je de kans om mee te dingen naar de Gouden Fles: een Chateau Lafite Rothschild 2008 ter waarde van 1000 euro of een Chateau Mouton Rothschild 2008 ter waarde van  ter waarde van 500 euro.

Deelname gebeurt via www.goudenfles.be.

Leuk detail: de winnaars worden niet op voorhand op de hoogte gebracht. Op het moment dat zij hun proefpakket openen ontdekken ze pas dat één van hun proefpakket-wijnen vervangen is door de Gouden Fles.

De actie ging van start op donderdag 21 juni en duurt exact 12 dagen.