Drie creatieve geesten versterken Boondoggle.

Drie creatieve geesten versterken Boondoggle.

Sinds vandaag zorgen Frederik Clarysse, Jelan Vandevenne en Wietse De Ridder voor een stevige creatieve injectie bij Boondoggle.

Frederik heeft de voorbije jaren creatieve pareltjes afgeleverd bij Famous, Saatchi, Havas en LDV. Zijn scherpe geest én pen bezorgden hem mooie reclameprijzen op internationale festivals als Cannes en Eurobest. Frederik combineert rijke ervaring met verrassende inzichten en versterkt als allround creatief de ploeg van Boondoggle.

Jelan Vandevenne komt het social-team versterken en zal helpen om het conversation management voor Boondoggle-klanten in goede banen te leiden. Hij heeft als social media manager zijn strepen verdiend bij de Easy-M shop van Apple.

Wietse De Ridder draagt dan weer twee creatieve petten tegelijk. Hij volgde de Devine opleiding aan de HOWEST-hogeschool waardoor hij zich als designer en als developer kan uitleven. Na zijn studies heeft Wietse ervaring opgedaan bij mortierbrigade waar hij heeft meegewerkt aan meerdere award winnende campagnes.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zeventigtal mensen tewerkstelt. 

Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Argenta, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Beobank, Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Roularta (Trends/Tendances, Sport Voetbal Magazine), Essent en het Ministerie van Defensie. 

Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen.

www.boondoggle.eu


Boondoggle
Sluisstraat 79/06
3000 Leuven
Belgium