Drie creatieve geesten versterken Boondoggle.

BDG_Logo_hoog.jpg

Sinds vandaag zorgen Frederik Clarysse, Jelan Vandevenne en Wietse De Ridder voor een stevige creatieve injectie bij Boondoggle.

Frederik heeft de voorbije jaren creatieve pareltjes afgeleverd bij Famous, Saatchi, Havas en LDV. Zijn scherpe geest én pen bezorgden hem mooie reclameprijzen op internationale festivals als Cannes en Eurobest. Frederik combineert rijke ervaring met verrassende inzichten en versterkt als allround creatief de ploeg van Boondoggle.

Jelan Vandevenne komt het social-team versterken en zal helpen om het conversation management voor Boondoggle-klanten in goede banen te leiden. Hij heeft als social media manager zijn strepen verdiend bij de Easy-M shop van Apple.

Wietse De Ridder draagt dan weer twee creatieve petten tegelijk. Hij volgde de Devine opleiding aan de HOWEST-hogeschool waardoor hij zich als designer en als developer kan uitleven. Na zijn studies heeft Wietse ervaring opgedaan bij mortierbrigade waar hij heeft meegewerkt aan meerdere award winnende campagnes.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS en het Ministerie van Defensie. Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu


Contact

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu