Een Merit Award voor ‘Meer inzicht. Meer zalm.‘

Gisteren werd De Morgen uitgeroepen tot Medium van het Jaar op de Merit Awards. Een mooie erkenning voor een indrukwekkende reeks productvernieuwingen waarmee De Morgen zich meer dan ooit als een hedendaags nieuwsmerk neerzette. Aan de vernieuwing ging een imagocampagne vooraf waarmee De Morgen haar positie in het Vlaamse nieuwslandschap claimt.

De Morgen is een nieuwsmerk dat je op het rimte van je leven op verschillende platformen kan ontdekken: een volledige gerestylde papieren krant, een compleet vernieuwde website en app en DM+, een nieuwe digitale omgeving met extra content en voordelen, exclusief voor abonnees.

Met hun nieuwe baseline ‘Meer inzicht. Meer zalm.’claimt De Morgen haar positie in het Vlaamse nieuwslandschap. De Morgen wil meer dan ooit staan voor gezonde tegendraadsheid. Niet om per se het tegenovergestelde te zeggen, maar om het tegenovergestelde een kans te geven. Want dat levert altijd nieuwe inzichten op.

Boondoggle bracht dit verhaal voor De Morgen op een verfrissende manier, in een grafische stijl die ver afstaat van de clichématige campagnes van vele nieuwsmerken. Met de zalm als speels, charmant symbool voor gezonde tegendraadsheid

 

Technische fiche

DOCX - 23 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu