Een Merit Award voor ‘Meer inzicht. Meer zalm.‘

Een Merit Award voor ‘Meer inzicht. Meer zalm.‘

Vrijdag 30 januari 2015 — Gisteren werd De Morgen uitgeroepen tot Medium van het Jaar op de Merit Awards. Een mooie erkenning voor een indrukwekkende reeks productvernieuwingen waarmee De Morgen zich meer dan ooit als een hedendaags nieuwsmerk neerzette. Aan de vernieuwing ging een imagocampagne vooraf waarmee De Morgen haar positie in het Vlaamse nieuwslandschap claimt.

De Morgen is een nieuwsmerk dat je op het rimte van je leven op verschillende platformen kan ontdekken: een volledige gerestylde papieren krant, een compleet vernieuwde website en app en DM+, een nieuwe digitale omgeving met extra content en voordelen, exclusief voor abonnees.

Met hun nieuwe baseline ‘Meer inzicht. Meer zalm.’claimt De Morgen haar positie in het Vlaamse nieuwslandschap. De Morgen wil meer dan ooit staan voor gezonde tegendraadsheid. Niet om per se het tegenovergestelde te zeggen, maar om het tegenovergestelde een kans te geven. Want dat levert altijd nieuwe inzichten op.

Boondoggle bracht dit verhaal voor De Morgen op een verfrissende manier, in een grafische stijl die ver afstaat van de clichématige campagnes van vele nieuwsmerken. Met de zalm als speels, charmant symbool voor gezonde tegendraadsheid

 

De Morgen Relaunch More Salmon casemovie