#FlightYES14 reist de wereld rond: meer dan één miljoen views na één week voor Boondoggle en Thomas Cook

Dinsdag 10 juni 2014 — Begin vorige week zetten Boondoggle en Thomas Cook België de video van Flight YES 2014 online: een vlucht naar Rhodos waarop Alexander z'n nietsvermoedende vriendin Marieke ten huwelijk vraagt ... én trouwt. Ondertussen zagen al meer dan één miljoen mensen - van Amerika tot New Delhi - hoe ver Thomas Cook gaat om zijn klanten onvergetelijke momenten te laten beleven.

De film werd meteen een hit in België. Op minder dan 24 uur tijd zat het item (inclusief de tortelduifjes zelf) in Hotel M op één en haalde het verhaal zowat alle nationale nieuwssites en grote kranten als De Standaard, Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad, 7sur7, Metro, VTM ...

Al snel volgde de rest van de wereld: massaal bezochte sites als The Daily Mail, The Huffington Post, Fox News, Buzzfeed, Reddit, 20minutes ... Stuk voor stuk waren ze ontroerd door de unieke trouwpartij. Ook de reacties op Facebook, Twitter en de internationale blogs zijn niet bij te houden. Het team van RightThisMinute maakte zelfs al z'n eigen analyse van de video.

Ondertussen staat de teller op meer dan één miljoen views.
Bekijk hieronder het filmpje van #FlightYES14.

#FlightYes14

Niels Schreyers Creative Director at Boondoggle