#FlightYES14 reist de wereld rond: meer dan één miljoen views na één week voor Boondoggle en Thomas Cook

Begin vorige week zetten Boondoggle en Thomas Cook België de video van Flight YES 2014 online: een vlucht naar Rhodos waarop Alexander z'n nietsvermoedende vriendin Marieke ten huwelijk vraagt ... én trouwt. Ondertussen zagen al meer dan één miljoen mensen - van Amerika tot New Delhi - hoe ver Thomas Cook gaat om zijn klanten onvergetelijke momenten te laten beleven.

De film werd meteen een hit in België. Op minder dan 24 uur tijd zat het item (inclusief de tortelduifjes zelf) in Hotel M op één en haalde het verhaal zowat alle nationale nieuwssites en grote kranten als De Standaard, Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad, 7sur7, Metro, VTM ...

Al snel volgde de rest van de wereld: massaal bezochte sites als The Daily Mail, The Huffington Post, Fox News, Buzzfeed, Reddit, 20minutes ... Stuk voor stuk waren ze ontroerd door de unieke trouwpartij. Ook de reacties op Facebook, Twitter en de internationale blogs zijn niet bij te houden. Het team van RightThisMinute maakte zelfs al z'n eigen analyse van de video.

Ondertussen staat de teller op meer dan één miljoen views.
Bekijk hieronder het filmpje van #FlightYES14.

Technische fiche

DOCX - 14 Kb

Niels Schreyers

Creative Director, Boondoggle

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu