Immovlan.be en Boondoggle leggen een constructief voorstel op tafel

Maandag 19 september 2011 — Immovlan.be is één van de toonaangevende Immosites van het land. Om het merk nog meer naamsbekendheid te geven én om meer traffic te genereren lanceert Immovlan.be samen met Boondoggle een opmerkelijke Immocampagne.

Onder het moto ‘beter een goede buur dan een verre vriend' lanceert Immovlan.be de Communautaire Korting. Wie van Vlaanderen naar Wallonië verhuist kan gratis lessen Frans krijgen. Wie de omgekeerde beweging maakt kan gratis lessen Nederlands krijgen. Zo kan je je buren meteen beter leren kennen. Als dat geen constructief voorstel is weten we het ook niet meer. 

Deze korting wordt gecommuniceerd in Abribus, Online, Print en Radio. 
 
Naast de Communautaire korting lanceert Immovlan.be ook enkele andere promoties: Met de nakomertjeskorting maak je kans op 1000 luiers als je onverwacht zwanger bent en moet verhuizen naar een grotere woonst, met de pendelpromo kan je een citybike krijgen als je dichtbij het werk gaat wonen en met de break-upkorting win je misschien een tweepersoonsbed als je moet verhuizen na een break-up. Je kan ze allemaal ontdekken op Immovlan.be.
 
Met deze promoties speelt Immovlan.be in op bestaande thema’s rond wonen. Bedoeling is dat Immovlan.be in de komende maanden uitpakt met andere relevante en/of schalkse promotieacties.
 
RADIOSPOTS

 Beluister de 'Communautair' radio spot
 Beluister de 'Nakomertjes' radio spot


BANNERS

  Bekijk de 'Communautaire korting' banner