Immovlan.be en Boondoggle leggen een constructief voorstel op tafel

Immovlan.be is één van de toonaangevende Immosites van het land. Om het merk nog meer naamsbekendheid te geven én om meer traffic te genereren lanceert Immovlan.be samen met Boondoggle een opmerkelijke Immocampagne.

Onder het moto ‘beter een goede buur dan een verre vriend' lanceert Immovlan.be de Communautaire Korting. Wie van Vlaanderen naar Wallonië verhuist kan gratis lessen Frans krijgen. Wie de omgekeerde beweging maakt kan gratis lessen Nederlands krijgen. Zo kan je je buren meteen beter leren kennen. Als dat geen constructief voorstel is weten we het ook niet meer. 

Deze korting wordt gecommuniceerd in Abribus, Online, Print en Radio. 
 
Naast de Communautaire korting lanceert Immovlan.be ook enkele andere promoties: Met de nakomertjeskorting maak je kans op 1000 luiers als je onverwacht zwanger bent en moet verhuizen naar een grotere woonst, met de pendelpromo kan je een citybike krijgen als je dichtbij het werk gaat wonen en met de break-upkorting win je misschien een tweepersoonsbed als je moet verhuizen na een break-up. Je kan ze allemaal ontdekken op Immovlan.be.
 
Met deze promoties speelt Immovlan.be in op bestaande thema’s rond wonen. Bedoeling is dat Immovlan.be in de komende maanden uitpakt met andere relevante en/of schalkse promotieacties.
 
RADIOSPOTS

 Beluister de 'Communautair' radio spot
 Beluister de 'Nakomertjes' radio spot


BANNERS

  Bekijk de 'Communautaire korting' banner

Technische fiche - Verhuispromoties

DOC - 24 Kb

Radiospot 'Communautair'

MP3 - 610 Kb

Radiospot 'Nakomertjes'

MP3 - 610 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu