Inge Vander Velpen benoemd als Managing Director van Boondoggle Leuven

Inge Vander Velpen vormt samen met Niels Schreyers en Odin Saillé, beide recentelijk benoemd als Creative en Managing Directors van Boondoggle Leuven, het management team van het agentschap Boondoggle Leuven.
“Inge is al heel lang een van de drijvende krachten achter Boondoggle Leuven. Ik ben dan ook heel blij dat ze samen met de jonge krachten en talenten zoals Niels en Odin, meer dan ooit haar stempel zal drukken op de Belgische communicatie sector.”, zegt Pieter Goiris, CEO Boondoggle.
 
Inge Vander Velpen: "Samen met Odin en Niels wil ik verrassen met spraakmakende campagnes en projecten. We werken momenteel aan een aantal nieuwe initiatieven die zullen toelaten sneller, creatiever en relevanter werk voor én met onze klanten te maken. Ik heb in elk geval heel veel  goesting om dit nieuwe verhaal samen met het volledige Boondoggle team vast te pakken.”
 
Boondoggle Bright, eveneens onderdeel van Boondoggle Electric, en zeer sterk groeiend, wordt geleid door Managing Directors Pieter Lambrechts en Vincent Depoortere.
 
Boondoggle Leuven en Boondoggle Bright zijn onderdeel van het ecosysteem Boondoggle Electric, dat wordt geleid door Werner Camps – COO en Pieter Goiris – CEO. Samen met Stef Selfslagh - Group Creative Director en Peter Verbiest - Strategy Director zullen zij het ecosysteem verder inhoudelijk uitbouwen.
 
Boondoggle Electric bestaat naast Boondoggle Leuven en Boondoggle Bright uit Boondoggle Amsterdam, Boondoggle LifeLabs en Gelotology.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu