Inge Vander Velpen benoemd als Managing Director van Boondoggle Leuven

Woensdag 19 juni 2013 — Inge Vander Velpen vormt samen met Niels Schreyers en Odin Saillé, beide recentelijk benoemd als Creative en Managing Directors van Boondoggle Leuven, het management team van het agentschap Boondoggle Leuven.

“Inge is al heel lang een van de drijvende krachten achter Boondoggle Leuven. Ik ben dan ook heel blij dat ze samen met de jonge krachten en talenten zoals Niels en Odin, meer dan ooit haar stempel zal drukken op de Belgische communicatie sector.”, zegt Pieter Goiris, CEO Boondoggle.
 
Inge Vander Velpen: "Samen met Odin en Niels wil ik verrassen met spraakmakende campagnes en projecten. We werken momenteel aan een aantal nieuwe initiatieven die zullen toelaten sneller, creatiever en relevanter werk voor én met onze klanten te maken. Ik heb in elk geval heel veel  goesting om dit nieuwe verhaal samen met het volledige Boondoggle team vast te pakken.”
 
Boondoggle Bright, eveneens onderdeel van Boondoggle Electric, en zeer sterk groeiend, wordt geleid door Managing Directors Pieter Lambrechts en Vincent Depoortere.
 
Boondoggle Leuven en Boondoggle Bright zijn onderdeel van het ecosysteem Boondoggle Electric, dat wordt geleid door Werner Camps – COO en Pieter Goiris – CEO. Samen met Stef Selfslagh - Group Creative Director en Peter Verbiest - Strategy Director zullen zij het ecosysteem verder inhoudelijk uitbouwen.
 
Boondoggle Electric bestaat naast Boondoggle Leuven en Boondoggle Bright uit Boondoggle Amsterdam, Boondoggle LifeLabs en Gelotology.