#inthemoment: de sleutel tot reclame waar iedereen iets aan heeft

De wereld verandert, de consument verandert.  Hij wil altijd en overal op de hoogte zijn van wat er gebeurt.  De evolutie naar een meer real-time denken is gedreven door de snelheid van het web.  De consument beschouwt real-time mediaconsumptie als vanzelfsprekend. Het mainstream marketing vocabularium is het afgelopen jaar dan ook uitgebreid met het begrip real-time campaigning. Een begrip dat met recht en rede zal blijven plakken. Denk maar aan onze recente campagne voor de Rode Duivels: De Duiveluitdagingen.

In dit opzicht is de output van de reclamebranche opvallend klein. Het gemiddelde reclamebureau produceert op jaarbasis wellicht niet eens genoeg tekst en foto's om één enkele krant of televisieprogramma te vullen. En dit in een tijd waarin content slechts even waardevol is als het publiek dat ze bereikt, de aandacht die ze trekt of de band die ze tot stand brengt. 

Het real-time analyseren, plannen, creëren en verspreiden van content zorgt voor meer dynamiek. Het laat je niet alleen toe om de beperkte middelen optimaal te benutten (je past aan en leert bij terwijl je bezig bent), maar maakt het evenzeer mogelijk om bijzonder relevant te zijn voor je doelgroep. Daar zijn ‘De Duiveluitdagingen’ een uitstekend voorbeeld van. Deze campagne zorgt via real-time uitdagingen voor een nooit eerder geziene band tussen de spelers en Belgische fans.

#inthemoment introduceert u in de geheimen van real-time content, zet alle mythes en waarheden op een rijtje en geeft een aantal duidelijke richtlijnen in het reilen en zeilen achter de schermen. 
 

Onze CEO Pieter Goiris en Tom Himpe schreven deze onmisbare gids om u wegwijs te maken in de wereld van real-time campaigning.

Tom Himpe is mede-oprichter van The Upside, een Londens adviesbureau op vlak van digitale innovatie, met klanten als Adidas, giffgaff, Richemont Group, University of the Arts London en VRT. 

Pieter Goiris is oprichter en CEO van reclamebureau Boondoggle, met vestigingen in Leuven en Amsterdam.  Boondoggle werkt voor Belfius, Coca-Cola, Delhaize, Heinz, Mitsubishi, Renault, Thomas Cook, Tiense Suiker, Volvo, VRT, ... en vele andere merken. Hij is ook voorzitter van de Association of Communication Companies (ACC).

The Upside en Boondoggle ontwikkelen samen real-time content modellen.

Contacteer ons
Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zeventigtal mensen tewerkstelt. 

Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Argenta, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Beobank, Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Roularta (Trends/Tendances, Sport Voetbal Magazine), Essent en het Ministerie van Defensie. 

Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen.

www.boondoggle.eu


Boondoggle
Sluisstraat 79/06
3000 Leuven
Belgium