JDE en Boondoggle lanceren Maison Jacqmotte

Het Belgische merk Jacqmotte, dat bekend staat om zijn karakteristieke koffies, wilde (opnieuw) een jonger publiek aantrekken en creëerde daarom een submerk met de naam Maison Jacqmotte. Maison Jacqmotte blijft trouw aan de essentie van Jacqmotte ("Kwaliteit kost tijd"), en verwijst naar het huis in de Hoogstraat in Brussel waar het merk is ontstaan, maar heeft een meer eigentijdse verpakking. Het is een link tussen het verleden en het heden om een publiek van echte kenners aan te spreken.

Boondoggle ontdekte tijdens onderzoek dat er een match was tussen de houding van dit doelpubliek en het merk: de bereidheid om de tijd te nemen om van hun passies te genieten. Dit gaf aanleiding tot de lanceringscampagne, beschikbaar in D(OOH) en social media, waarin we de werelden ontdekken van mensen die gepassioneerd zijn door muziek of reizen, geassocieerd met een kopje Maison Jacqmotte. De headline 'Tijd voor wat je inspireert' is even toepasselijk op koffie als op de passies die ieder van ons drijven. En wie even de tijd neemt om de beelden te bekijken, vindt hier en daar een leuke knipoog terug in de details van het design.

PY-HJDE-15682 - Jacqmotte_OOH_237x350_GOUD_HR.pdf

PDF - 3.2 Mb

PY-HJDE-15682 - Jacqmotte_OOH_237x350_INTENSE_HR.pdf

PDF - 3.4 Mb

Credits:

Client team: Maxime Moïens, Olga Uvarova, Vanessa Barba
​​Account team: Antje De Laet, Anne-Lore Vestraets
​​Creative Director: Hugo Battistel ​
​​Creative team: Ludovic Kinnaert & Guillaume Goossens ​
Copy: Lesley Dewilde, Stéphane Daniel
Illustration & Motion design: Riene Reynders, Amèl Amri, Léa Bouissou, Dorien Bradt
DTP: Stefaan De Vos, Tristan Meurice
​Planning: Karine Uytterhoeven ​

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu