Jobat en Boondoggle doen alles om je aan een goed loon te helpen

Afgelopen maanden mocht Jobat meekijken in de loonbrief van meer dan 50.000 Belgen. Al deze gegevens werden geanalyseerd en verwerkt tot een volledig Salary Survey Dossier. Op jobat.be werd ook een Salary Survey Tool ontwikkeld waar iedereen zijn/haar loon kan vergelijken met dat van andere werknemers. Bovendien krijg je er ook handige tips&tricks voor een succesvolle loononderhandeling.

Voor deze Salary Survey ontwikkelde Boondoggle een campagne waarin loon en de opofferingen die we ervoor moeten maken centraal staan.

De radiospots spelen zich af in de ondertussen vertrouwde stijl: een gesprek tussen een werknemer en zijn sluwe baas. De werknemer gaat opslag vragen. Maar dat blijkt niet zo eenvoudig te zijn.

Naast de radiospots lanceert Jobat ook een TV-spot en een printadvertentie. In die TV-spot betaalt iemand wel een heel hoge prijs voor het loon dat hij krijgt.

Het Salary Survey Dossier zit op 10/09 bij Jobat. De Tool staat vandaag al op jobat.be.

Beluister de 'Weinig Tijd' radio spot
Beluister de 'Martine' radio spot
 

 

Contacteer ons
Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zeventigtal mensen tewerkstelt. 

Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Argenta, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Beobank, Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Roularta (Trends/Tendances, Sport Voetbal Magazine), Essent en het Ministerie van Defensie. 

Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen.

www.boondoggle.eu


Boondoggle
Sluisstraat 79/06
3000 Leuven
Belgium