Jobat en Boondoggle doen alles om je aan een goed loon te helpen

Afgelopen maanden mocht Jobat meekijken in de loonbrief van meer dan 50.000 Belgen. Al deze gegevens werden geanalyseerd en verwerkt tot een volledig Salary Survey Dossier. Op jobat.be werd ook een Salary Survey Tool ontwikkeld waar iedereen zijn/haar loon kan vergelijken met dat van andere werknemers. Bovendien krijg je er ook handige tips&tricks voor een succesvolle loononderhandeling.

Voor deze Salary Survey ontwikkelde Boondoggle een campagne waarin loon en de opofferingen die we ervoor moeten maken centraal staan.

De radiospots spelen zich af in de ondertussen vertrouwde stijl: een gesprek tussen een werknemer en zijn sluwe baas. De werknemer gaat opslag vragen. Maar dat blijkt niet zo eenvoudig te zijn.

Naast de radiospots lanceert Jobat ook een TV-spot en een printadvertentie. In die TV-spot betaalt iemand wel een heel hoge prijs voor het loon dat hij krijgt.

Het Salary Survey Dossier zit op 10/09 bij Jobat. De Tool staat vandaag al op jobat.be.

Beluister de 'Weinig Tijd' radio spot
Beluister de 'Martine' radio spot
 

 

Technische-Fiche---Jobat-Salariscampagne.doc

DOC - 24 Kb

Jobat-NL-A1b-Weinig-Tijd-30s.mp3

MP3 - 733 Kb

Jobat-NL-A3b-Martine-30s.mp3

MP3 - 740 Kb

Print advertentie Salary Survey

PDF - 8.3 Mb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu