Jobat en Boondoggle doen alles om u aan een goede job te helpen

Onder het motto "Een goede job is een beter leven" lanceerden Jobat en Boondoggle zopas een grootschalige campagne die Jobat een nieuw gezicht geeft en de deur wijd openzet voor toekomstige merkactivaties.

In de printcampagne, de banners en de tv-spots presenteren Boondoggle en Jobat nu eens eigenzinnige, dan weer grappige, maar altijd wiskundige definities van wat een goede job precies is. "Een goede job = zeggen dat je baas gelijk heeft + vinden dat je baas gelijk heeft", bijvoorbeeld. "Een goede job = kritiek geven + ervoor bedankt worden". Of: "Een goede job = hard werken - vanavond niet, schat, ik heb hoofdpijn". Op www.jobat.be kan iedereen naar believen zijn of haar eigen definities van een goede job geven en zodoende een iPod Touch uit de brand slepen.

In de radiospots gaat Boondoggle nog een stap verder en wordt middels een staaltje van onweerlegbare logica uitgelegd waarom mensen die een goede job hebben door de tijd kunnen reizen en naar andere planeten kunnen vliegen. Of nooit meer Botox hoeven te gebruiken. Of de Nobelprijs voor de vrede gaan winnen. En het houdt nog steek ook. Telkens de boodschap: "Een goede job is een beter leven. Ga daarom naar jobat.be." Om te besluiten met de baseline: "Jobat. Wij doen alles om u aan goede job te helpen."

Jobat zet meteen ook voet op Waalse bodem. Onder het motto “Pour trouver un job, il y a maintenant une nouvelle référence” wordt jobat.be neergezet als een duidelijke (lees : de duidelijkste) en efficiënte (lees : de meest efficiënte) jobsite. Als de referentie zeg maar. De knipoog naar naaste concurrent “références.be” is niet geheel toevallig.

Credits.doc

DOC - 22 Kb

Jobat-A1-Planeten-NL-30s-Jingle.mp3

MP3 - 727 Kb

Jobat-A2b-Nobelprijs-NL-30s-Jingle.mp3

MP3 - 727 Kb

Jobat-A3-Standbeeld-NL-30s-Jingle.mp3

MP3 - 727 Kb

Jobat-A4-TV-programma-NL-30s-Jingle.mp3

MP3 - 727 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu