Jobat en Boondoggle doen alles om u aan een goede job te helpen

Onder het motto "Een goede job is een beter leven" lanceerden Jobat en Boondoggle zopas een grootschalige campagne die Jobat een nieuw gezicht geeft en de deur wijd openzet voor toekomstige merkactivaties.

In de printcampagne, de banners en de tv-spots presenteren Boondoggle en Jobat nu eens eigenzinnige, dan weer grappige, maar altijd wiskundige definities van wat een goede job precies is. "Een goede job = zeggen dat je baas gelijk heeft + vinden dat je baas gelijk heeft", bijvoorbeeld. "Een goede job = kritiek geven + ervoor bedankt worden". Of: "Een goede job = hard werken - vanavond niet, schat, ik heb hoofdpijn". Op www.jobat.be kan iedereen naar believen zijn of haar eigen definities van een goede job geven en zodoende een iPod Touch uit de brand slepen.

In de radiospots gaat Boondoggle nog een stap verder en wordt middels een staaltje van onweerlegbare logica uitgelegd waarom mensen die een goede job hebben door de tijd kunnen reizen en naar andere planeten kunnen vliegen. Of nooit meer Botox hoeven te gebruiken. Of de Nobelprijs voor de vrede gaan winnen. En het houdt nog steek ook. Telkens de boodschap: "Een goede job is een beter leven. Ga daarom naar jobat.be." Om te besluiten met de baseline: "Jobat. Wij doen alles om u aan goede job te helpen."

Jobat zet meteen ook voet op Waalse bodem. Onder het motto “Pour trouver un job, il y a maintenant une nouvelle référence” wordt jobat.be neergezet als een duidelijke (lees : de duidelijkste) en efficiënte (lees : de meest efficiënte) jobsite. Als de referentie zeg maar. De knipoog naar naaste concurrent “références.be” is niet geheel toevallig.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zeventigtal mensen tewerkstelt. 

Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Argenta, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Beobank, Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Roularta (Trends/Tendances, Sport Voetbal Magazine), Essent en het Ministerie van Defensie. 

Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen.

www.boondoggle.eu


Boondoggle
Sluisstraat 79/06
3000 Leuven
Belgium