Jobat en Boondoggle doen alles om u aan een goede job te helpen

Nu de 3de radiowave van Jobat gelanceerd is, krijgt de nieuwe Jobat campagne van Boondoggle echt vorm. In de campagne wordt de missie van Jobat overduidelijk: ze doen alles om u aan een goede job te helpen.

In de eerste reeks spotjes staat de Jobat CV-tool centraal. Een handige online tool waarmee je je CV net dat ietsje meer aandacht kan geven. Zo hoef je niet meer te overdrijven in je CV om op te vallen, zoals de sollicitanten in de radiospot. Want dat kan tot behoorlijk vervelende confrontaties leiden.

In de tweede golf wordt aandacht gegeven aan de Jobat Careerlaunch. Een job beurs waar je bedrijven eerst beter kan leren kennen alvorens er te solliciteren. En dat is best aan te raden, zo blijkt uit de radiospots. Zo kan de functieomschrijving behoorlijk dubbelzinnig worden geïnterpreteerd, of zijn je nieuwe collega’s niet altijd wat je ervan had verwacht.

In de laatste campagne engageert Jobat zich voor mensen die op zoek zijn naar een betere combinatie tussen werk en leven. Maar dan moet je wel bij het juiste bedrijf werken. Want zoals in de spots te horen is, kunnen sommige werkgevers wel heel lastig doen over een thuiswerkregeling, een vier-vijfde of de vraag om iets minder te moeten overwerken.

Naast de radiospots lanceerde Jobat ook een nieuwe printcampagne, en bepaalt daarmee meteen een volledig nieuwe stijl. In elke advertentie wordt op een ludieke manier duidelijk gemaakt wat een goede job precies inhoudt, en dat met frisse typografie.

Golf 1:

Beluister de 'Latijn' radio spot
Beluister de 'Typen' radio spot

Golf 2:

Beluister de 'Buiten liggen' radio spot
Beluister de 'Senior' radio spot

Golf 3:

Beluister de 'Vier-vijfde' radio spot
Beluister de 'Overuren' radio spot
Beluister de 'Thuiswerken' radio spot

Jobat---technische-fiche.doc

DOC - 23 Kb

Jobat-A1-Vier-vijfde-NL-25s_v2.mp3

MP3 - 610 Kb

Jobat-A1b-Ontslag-NL-30s-reischeque_DEF.mp3

MP3 - 727 Kb

Jobat-A2b-Overuren-NL-25s_v2.mp3

MP3 - 610 Kb

Jobat-A2b-Senior-NL-30s-Reischeque_DEF.mp3

MP3 - 727 Kb

Jobat-A3b-Thuiswerken-NL-30s_v2.mp3

MP3 - 704 Kb

Jobat-Latijn-NL-29s.mp3

MP3 - 704 Kb

Jobat-Typen-NL-30s.mp3

MP3 - 727 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu