Jobat en Boondoggle helpen je om zo efficiënt mogelijk te solliciteren

De sluwe werkgever uit de Jobat radio campagne (Bruno Vanden Broecke) haalt weer zijn slag thuis in een reeks nieuwe spots. Deze keer slaagt hij erin om een sollicitatiegesprek te houden in minder dan 20 seconden.

Tijdens een ander sollicitatiegesprek ontdekt hij dat een sollicitant ook best bij de concurrentie zou willen werken. Met een paar bizarre twists in zijn redenering weet hij de sollicitant volledig voor zich te winnen.

In een 3de spot komt één van zijn werknemers hem vertellen dat hij een beter bod gekregen heeft in een ander bedrijf. De sluwe werkgever probeert de werknemer te laten voelen hoe onmisbaar hij is, maar doet dat uiteraard in zijn eigen, niet subtiele stijl.

De spots worden telkens afgetekend met de boodschap “als je echt efficient wil solliciteren, kom dan naar Career Launch” het jaarlijkse jobevent van Jobat.

Beluister hier de nieuwe radiospots: 

 Beluister de 'Concurrentie' radio spot
 Beluister de 'Koffiemachine' radio spot
 Beluister de 'Onderbreken' radio spot


Beluister hier alle spots: 

 'Latijn'
 'Typen'
 'Buiten liggen'
 'Senior'
 'Weinig Tijd'
 'Martine'

 

Concurrentie

MP3 - 727 Kb

Koffiemachine

MP3 - 727 Kb

Onderbreken

MP3 - 727 Kb

Technische Fiche

DOC - 22 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu