Jorrit Hermans creative director bij Boondoggle

Jorrit Hermans creative director bij Boondoggle

Jorrit Hermans maakt vandaag een dubbele comeback, terug naar Boondoggle en terug Creatief Directeur.

Stijn Cox: “ De afgelopen maanden hebben we bij Boondoggle keihard samengewerkt met klanten, medewerkers, freelancers en flexers om in een uitdagende context onze merken zo goed mogelijk door de turbulentie van Covid 19 te loodsen. In deze periode ben ik nauwer met Jorrit , als freelancer,  beginnen samenwerken en van het een kwam het ander. We kwamen tot de conclusie dat onze visies en ambities in die mate samenliepen dat een sprong naar een vaste samenwerking logisch leek. Ik ben heel blij dat we samen met het nieuwe Boondoggle team er een lap op kunnen geven.”

Jorrit Hermans: “Boondoggle is een bureau waar creativiteit geen doel op zich is maar een hefboom. En waar klanten deel zijn van het team dat slimme antwoorden bedenkt voor businessvragen. Da’s voor mij de essentie van de waarde van een reclamebureau. Die rol trekt mij aan in een tijd waarin we bedrijven en hun business maximaal moeten versterken met creatieve oplossingen.”

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zeventigtal mensen tewerkstelt. 

Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Argenta, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Beobank, Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Roularta (Trends/Tendances, Sport Voetbal Magazine), Essent en het Ministerie van Defensie. 

Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen.

www.boondoggle.eu


Boondoggle
Sluisstraat 79/06
3000 Leuven
Belgium