KBVB en Boondoggle lanceren nieuwe nationale voetbalcompetitie

Het Belgische jeugd- en amateurvoetbal is een van de levendigste culturen in ons land. Om samen met de KBVB het speel- en supporterplezier nog te vergroten, bedacht Boondoggle ‘Best of Belgian Football’: een geheel nieuwe nationale voetbalcompetitie, in real time te volgen op een gloednieuw mobiel platform. 

Best of Belgian Football, kortweg BBF, nodigt spelers en supporters uit om elke wedstrijd die ze bijwonen, een quotering te geven op basis van sfeer, spektakel en respect. Deze BBF-score geldt voor beide ploegen en stimuleert zo het mooiste van voetbal, op en naast het veld. Met BBF hoef je dus geen doelpuntenkampioen te zijn om de competitie te winnen. 

Het mobiele platform, toegankelijk via de BBF-app, is waar elk aspect van BBF samenkomt: supporters geven er hun BBF-scores in en komen alles te weten over hun favoriete clubs, ploegen en spelers van alle leeftijden, van nationale tot provinciale. 

Daarnaast wordt Best of Belgian Football ook een uitgebreide bron van content. Er is onder meer een partnership op lange termijn met Het Laatste Nieuws en Sudpresse. Zo gaan we bijvoorbeeld weten of de Thomassen meer gescoord hebben dan de Roelen, wie het eerste doelpunt maakte van het weekend en of de vrouwen meer of minder kaarten gekregen hebben dan de mannen. 

BBF bevat tot slot ook een belangrijk social luik: de app brengt op termijn ‘live verslag’ uit van elke match, door foto’s en filmpjes van wedstrijden in real time te laten delen. Alles met één doel: het Belgische voetbal nog plezanter maken dan het al is. 


Ontdek ‘Best of Belgian Football’ via de gratis mobiele applicatie voor iOS en Android. 
Download de app via de App Store or Google Play.

 

technischefiche-bestofbelgianfootball.pdf

PDF - 197 Kb

Frederik Cuyvers

Account Director, Boondoggle

Niels Schreyers

Creative Director, Boondoggle

Peter Verbiest

Strategic Director, Boondoggle

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu