Ketnet en Boondoggle bedachten De Grote Verhuisshow

Woensdag 2 mei 2012 — Op 1 mei is Ketnet officieel verhuisd naar hun nieuwe kanaal, en dat gebeurde op een heel speciale manier. Om kinderen op een vlotte, maar vooral leuke manier naar het nieuwe kanaal te leiden, bedachten Ketnet en Boondoggle samen De Grote Verhuisshow.

Onder begeleiding van de wrappers verhuisden de bekendste Ketnet-figuren letterlijk van het oude kanaal naar het nieuwe kanaal, en dat kon je live volgen op je TV. Dat werd mogelijk gemaakt door op beide kanalen simultaan twee verschillende liveshows uit te zenden die perfect op elkaar inspeelden. Op het oude kanaal zag je de ‘oude’ Ketnet-studio vol verhuisdozen, die één voor één werden opgehaald door de Ketnet-figuren. Die brachten ze dan naar de lege ‘nieuwe’ studio op het nieuwe kanaal. Zo zagen we onder andere Mega Mindy, Bumba, Merel van Amika, Kaatje en zelfs Samson en Gert hun doos naar het nieuwe kanaal verhuizen. Kinderen konden zappen van het ‘oude’ naar het ‘nieuwe’ kanaal en zo elk detail volgen van de verhuis naar het nieuwe kanaal.

Na 2 uur verhuizen was Ketnet volledig verhuisd naar het nieuwe kanaal, waar kinderen op de momenten dat zij willen en mogen ononderbroken Ketnet kunnen kijken.

Bekijk hier ‘the making-of’ van De Grote Verhuisshow.

Ketnet is verhuisd