Ketnet en Boondoggle laten kinderen schitteren op tv in hun eigen videoclip

Deze vakantie krijgen alle Ketnetters een rolletje in de originele clip van het Ketnet Vakantielied. Meer nog, de leukste inzendingen worden tijdens de zomermaanden uitgezonden op Ketnet zelf.

Je eigen clip maken is makkelijk. Je surft naar vakantielied.ketnet.be en uploadt er je foto of je neemt er eentje met je webcam. Vervolgens kies je een leuk kapsel of hoofddeksel en even later sta jij zelf mee te shaken achter Ketnetwrapster Charlotte. In elk clipje zijn er drie plekjes beschikbaar, dus ook je beste vrienden, je broers, zussen of zelfs je ouders kunnen het Ketnet Vakantielied dansen aan jouw zijde.

Als je klaar bent, kan je het filmpje doorsturen naar Ketnet, zodat al je vrienden jouw unieke videoclip kunnen bekijken op de website. De 30 leukste clipjes worden tijdens juli en augustus uitgezonden op Ketnet. Wie liever het Ketnet Vakantielied zingt, kan zich dan weer helemaal uitleven in de Ketnet Karaoke.
 

Technische-Fiche---Ketnet-Vakantielied.doc

DOC - 23 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS en het Ministerie van Defensie. Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu


Contact

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu