Ketnet gaat samen met Boondoggle op zoek naar de K-factor

Maandag 1 september is Junior Musical op Ketnet van start gegaan. Tijdens de afleveringen kunnen kinderen meedingen naar één van de 28 felbegeerde hoofdrollen in "Junior Musical". Om kinderen thuis ook aan het zingen, dansen en acteren te krijgen bedacht Boondoggle voor Ketnet een online spel waar kinderen hun "K-factor" kunnen oefenen.

Bij elk spel wordt een andere vaardigheid geoefend en al wie met glans slaagt, krijgt „K-factor” badges om mee te pronken. Podiumbeesten die de drie "K-factor" badges weten te bemachtigen, maken kans op een VIP-ticket voor de première van Junior Musical, mét een backstage tour!

Meespelen kan op www.ketnet.be/programma/junior-musical

Technische Fiche

DOCX - 15 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu