Kinepolis bestrijdt fietsendiefstallen met de I’ll Be Back Bike

Kinepolis helpt je door je studententijd. Want dankzij de Student Card krijgt elke student een flinke korting als ze naar de film gaan. Maar Kinepolis doet veel meer om het leven van studenten makkelijker te maken.
Dit jaar pakte Kinepolis één van de grootste studentenfrustraties aan: de gestolen fietsen. Vorig jaar werden in Leuven alleen al een record aantal fietsen gestolen.  De politie ontving meer dan 2.000 aangiftes. Het jaarlijks aantal gestolen fietsen in België wordt door FEBIAC geschat op 150.000.

Als antwoord bedacht Boondoggle: de I’ll Be Back Bike. Een designfiets (Vanmoof) die niet gestolen kan worden dankzij zijn ingebouwde GPS tracker. Is je I’ll Be Back Bike plots verdwenen? Dan stuur je gewoon een SMS naar een bepaald nummer en je ontvangt de GPS coördinaten netjes op je telefoon. Zo kan je, eventueel vergezeld door de lokale politie, je fiets meteen terug gaan halen.

 
Om de fiets te winnen, moesten de studenten hem zelf wel één keer stelen. Maar ze hadden geen breekijzer of betonschaar nodig. Wie zich inschreef ontving de code van het cijferslot via e-mail. Op donderdag 17 november om 20u30 werden alle locaties van de I’ll Be Back Bike bekend gemaakt. De student die de fiets als eerste vond, in het bezit was van een KSC 2011-2012 én de juiste code kon ingeven, won de I’ll Be Back Bike.

 

Technische-Fiche---Kinepolis-Ill-Be-Back-Bike.doc

DOC - 22 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu