Kinepolis & Boondoggle combineren "Dinner and a Movie" in Het Filmkookboek

Dit jaar gaat iedereen op culinair gebied erop vooruit. Boondoggle en Kinepolis bedachten namelijk Het Filmkookboek. Een boek waar “dinner and a movie” moeiteloos samen gaan.

Ooit al eens afgevraagd hoe de ratatouille uit de film ratatouille eigenlijk smaakt? Of de warme chocolademelk uit de film chocolat? De gorgonzola gnocchi uit the Godfather III? De milkshake uit Pulp Fiction of de donuts van Homer? Wel, je kan de gerechten die samen met hun film beroemd werden, nu allemaal zelf klaarmaken.

Het filmkookboek werd gerealiseerd door Kinepolis en uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts en serveert je naast de recepten ook een heleboel anekdotes over de films. Je vindt het Kinepolis filmkookboek online, in de boekhandel en in de selfservice-shops van iedere Kinepolis bioscoop.

Contacteer ons
Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zeventigtal mensen tewerkstelt. 

Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Argenta, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Beobank, Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Roularta (Trends/Tendances, Sport Voetbal Magazine), Essent en het Ministerie van Defensie. 

Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen.

www.boondoggle.eu


Boondoggle
Sluisstraat 79/06
3000 Leuven
Belgium