Kinepolis & Boondoggle combineren "Dinner and a Movie" in Het Filmkookboek

Dit jaar gaat iedereen op culinair gebied erop vooruit. Boondoggle en Kinepolis bedachten namelijk Het Filmkookboek. Een boek waar “dinner and a movie” moeiteloos samen gaan.

Ooit al eens afgevraagd hoe de ratatouille uit de film ratatouille eigenlijk smaakt? Of de warme chocolademelk uit de film chocolat? De gorgonzola gnocchi uit the Godfather III? De milkshake uit Pulp Fiction of de donuts van Homer? Wel, je kan de gerechten die samen met hun film beroemd werden, nu allemaal zelf klaarmaken.

Het filmkookboek werd gerealiseerd door Kinepolis en uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts en serveert je naast de recepten ook een heleboel anekdotes over de films. Je vindt het Kinepolis filmkookboek online, in de boekhandel en in de selfservice-shops van iedere Kinepolis bioscoop.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu