Klik, kook en geniet, met Delhaize en Boondoggle

Op vraag van Delhaize heeft Boondoggle ‘Click&Cook’, het gloednieuwe bestelplatform dat je inspireert met recepten en alle ingrediënten aan je winkelmandje toevoegt, van recept tot shoppingmand ontwikkeld. 

Kies je favoriete recept, laat de ingrediënten thuis leveren of haal ze op in een Delhaize Collect Punt, en geniet van heerlijke feestdagen met maaltijden die je zelf kookt. Je kan deze recepten bovendien gemakkelijk wijzigen en je andere boodschappen uit de Delhaize e-shop toevoegen. Dat is de nieuwe Click&Cook van Delhaize in een notendop: eenvoudig, gebruiksvriendelijk en inspirerend.

Hoe goed koken als je geen inspiratie hebt

Met Click&Cook wil Delhaize helpen bij de eeuwige ‘wat eten we vandaag’-kwestie. Gebruikers kunnen inspiratie opdoen voor maaltijden, producten ontdekken en bovendien hun wekelijkse boodschappen in één klik afronden. Bij het samenstellen van de recepten is aan alles gedacht, van kruiding tot bijgerechten.

Zowel het concept, design als het development van dit gloednieuwe leveringsplatform is overgoten met een Boondoggle sausje. Om van Click&Cook een gebruiksvriendelijke tool te maken die klanten gemakkelijk kunnen gebruiken kwam er nog strategie, ontwikkeling, en gebruikerstesten en ux-oefeningen aan te pas.

Delhaize lanceert Click&Cook niet toevallig in december, net op tijd voor de feestdagen. Benieuwd naar het resultaat? https://nl.delhaize.be/nl-be/recepten/click-and-cook

Bon appétit!

Stijn Cox

Managing Partner Brand & Client Development, Boondoggle

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu