Klik, kook en geniet, met Delhaize en Boondoggle

Klik, kook en geniet, met Delhaize en Boondoggle

Vrijdag 30 december 2016 — Op vraag van Delhaize heeft Boondoggle ‘Click&Cook’, het gloednieuwe bestelplatform dat je inspireert met recepten en alle ingrediënten aan je winkelmandje toevoegt, van recept tot shoppingmand ontwikkeld. 

Kies je favoriete recept, laat de ingrediënten thuis leveren of haal ze op in een Delhaize Collect Punt, en geniet van heerlijke feestdagen met maaltijden die je zelf kookt. Je kan deze recepten bovendien gemakkelijk wijzigen en je andere boodschappen uit de Delhaize e-shop toevoegen. Dat is de nieuwe Click&Cook van Delhaize in een notendop: eenvoudig, gebruiksvriendelijk en inspirerend.

Hoe goed koken als je geen inspiratie hebt

Met Click&Cook wil Delhaize helpen bij de eeuwige ‘wat eten we vandaag’-kwestie. Gebruikers kunnen inspiratie opdoen voor maaltijden, producten ontdekken en bovendien hun wekelijkse boodschappen in één klik afronden. Bij het samenstellen van de recepten is aan alles gedacht, van kruiding tot bijgerechten.

Zowel het concept, design als het development van dit gloednieuwe leveringsplatform is overgoten met een Boondoggle sausje. Om van Click&Cook een gebruiksvriendelijke tool te maken die klanten gemakkelijk kunnen gebruiken kwam er nog strategie, ontwikkeling, en gebruikerstesten en ux-oefeningen aan te pas.

Delhaize lanceert Click&Cook niet toevallig in december, net op tijd voor de feestdagen. Benieuwd naar het resultaat? https://nl.delhaize.be/nl-be/recepten/click-and-cook

Bon appétit!

Stijn Cox Managing Partner Brand & Client Development at Boondoggle