KRIJG ONAFHANKELIJK FINANCIEEL ADVIES OP MAAT DANKZIJ IMMOTHEKER FINOTHEKER EN BOONDOGGLE

Vanaf vandaag bundelen Immotheker en Finotheker meer dan 20 jaar expertise onder één dak als Immotheker Finotheker. Boondoggle werkte het nieuwe businessluik mee uit, verzorgde de volledige rebranding van de website, paste z'n service design approach toe op de verschillende tools en bedacht de tv-spot.

'Altijd een eerlijk financieel advies.' Dat is de nieuwe baseline die je meteen zegt waar het op staat wanneer je de totaal vernieuwde website bezoekt. Naast het strategische traject en het design van de website, nam Boondoggle ook de zee van informatie en de rekentools op de site onder handen. Door workshops met Immotheker Finotheker te organiseren kwamen we tot gebruiksvriendelijke simulaties die optimaal zijn afgestemd op de bezoeker. Aan de hand van persona's wordt uitgelegd wat Immotheker Finotheker voor je kan betekenen en hoe het de juiste oplossingen voor je kan vinden.

Om het verhaal helemaal af te maken, werkte Boondoggle ook een tv-spot uit die vanaf 15 februari op antenne is. De mediacampagne heeft als doel om de mensen bewust te maken van het belang van onafhankelijk en geïntegreerd financieel advies. Via getuigenissen van verschillende doelgroepen wordt duidelijk dat je met Immotheker Finotheker op beide oren kunt slapen. Want op welk punt je ook bent in je leven, Immotheker Finotheker geeft je financieel advies aangepast aan jouw specifieke situatie.

Tot slot konden alle kantoren bovendien nog rekenen op een volledige rebranding.

Bekijk de tv-spot of neem een kijkje op de nieuwe website.

inge vander velpen

Boondoggle

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu