Leon Jacobs van Boondoggle inspireert workshop 'Minds Wide Open' in samenwerking met One Club

Van 16 tot 22 september hield de Michigan State University haar derde 'Minds Wide Open'-evenement in samenwerking met de One Club. MWO is een wereldwijde workshop waar reclamestudenten en creatief directeurs vanuit de hele wereld in Lansing, Michigan bijeenkomen om samen te werken aan een realistische briefing.

Leon Jacobs, uitvoerend creatief directeur van Boondoggle, werd gevraagd om als mentor deel te nemen, naast andere creatief directeurs van bureaus zoals Deutsch in LA, Perreira O’Dell in New York en Burrell in Chicago.

“Het was een geweldige ervaring om met deze enthousiaste studenten in dit soort van omgeving te werken,” vertelde Jacobs. “En aangezien ze van over de hele wereld kwamen, onder meer uit Hong Kong, China, Spanje en Duitsland, brachten ze allemaal een ander perspectief aan. Misschien hebben de mentors meer van hen geleerd dan zij van ons!”

Elke mentor werd ook gevraagd om over zijn eigen carrièretraject te vertellen en het werk en de filosofie van zijn bureau voor te stellen aan de deelnemers van de workshop en de faculteit Communnicatiewetenschappen van de Michigan State University.

Jacobs voegde er nog aan toe: “Het was bemoedigend om te zien hoe goed de studenten reageerden op onze Boondoggle- filosofie om creativiteit te combineren met dienstgericht design en technologie. Omdat zij steeds de mens centraal stellen, spreekt niet alleen onze werkwijze hen aan, maar ook het soort werk dat hieruit ontstaat.”

Stijn Cox

Managing Partner Brand & Client Development, Boondoggle

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu