Lezers van De Standaard verkiezen Rode Duivels tot 'Product van het Jaar 2012'

De lezers van De Standaard verkozen De Rode Duivels overtuigend tot 'Product van het Jaar'. De Rode Duivels staken met kop en schouders uit boven de andere kandidaten: Astrid Bryan, Tomorrowland, de webshop Zalando en 3-D Printing.

Deze shortlist werd begin december opgesteld aan de hand van een stemming door deelnemers van het STIMA congres, de beroepsorganisatie voor mensen die actief zijn in marketing. Tezamen met Astrid Bryan haalden de Rode Duivels meer dan de helft van het aantal lezersstemmen, de Rode Duivels namen respectievelijk 36 % en Astrid Bryan 25 % voor hun rekening. 
Dat de Rode Duivels nu ook scoren zonder bal heeft te maken met het sportieve succes van de afgelopen matchen en de 'Duiveluitdagingen' campagne van het communicatiebureau Boondoggle.

Lees hier het volledige artikel: http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20130101_00419226

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu