Louis Tobback en Boondoggle roepen Leuvense studenten op om voor geluidsoverlast te zorgen

Maandag 22 oktober 2012 — Om extra supporters in het stadion van Oud Heverlee te krijgen voor de derby OHL – KV Mechelen, bedacht Boondoggle een opvallende actie. Het Leuvense communicatiebureau kon Louis Tobback strikken, bekend als iemand die in het verleden vaak wakker lag van de nachtelijke geluidsoverlast in zijn stad, om een opvallende oproep te doen aan de studenten van Leuven. In een videoboodschap roept hij de kabaalmakers op om voor één keer het luidste van zichzelf te geven, meer bepaald in het stadion van Oud Heverlee Leuven op 31 oktober.

Op die dag vindt immers de belangrijke derby plaats. OHL heeft speciaal een vak gereserveerd voor 2000 studenten waar ze naar hartelust kabaal mogen komen maken om hen zo naar de overwinning te schreeuwen.

Studententickets kosten voor de gelegenheid maar 15 euro, inclusief 5 drankbonnetjes, kwestie van de kelen goed gesmeerd te hebben. Om meteen de luidste feestmakers naar Den Dreef te lokken organiseerde Boondoggle een nachtelijke ticketverkoop op plaatsen die gekend staan voor geluidsoverlast: op de Oude Markt, in café’s en fuifzalen. 
Naast een online videoboodschap wordt deze actie ondersteund door een affichage en flyer campagne. 

Mensen in het bezit van een studentenkaart die graag eens ongestraft voor geluidsoverlast willen zorgen, dit is jullie kans. Tickets kan je kopen via je studentenclub, OHL of de Alma. www.facebook.com/ohl.official

Louis Tobback roept Leuvense studenten op tot geluidsoverlast