Marc Wilmots en Vital Borkelmans nemen persoonlijk reclameprijs in ontvangst voor ‘De Duiveluitdagingen’.

Op het 30ste gala van de Creative Club of Belgium - de jaarlijkse hoogmis van de Belgische reclamecreativiteit - wonnen de Koninklijke Belgische Voetbalbond en zijn reclamebureau Boondoggle vorige week maar liefst 4 prestigieuze CCB-awards voor ‘De Duiveluitdagingen’. De inmiddels alom bekende campagne voor de Rode Duivels won een Gold award in de categorie Direct, een Gold award in Cyber, een Silver award in Integrated en een Bronze award in Media. ‘De Duiveluitdagingen’ werd daarmee de op twee na meest bekroonde campagne van de CCB Awards 2013.

Gisteren mochten Boondoggle en de KBVB ook een minstens even prestigieuze EFFIE-award in ontvangst nemen. De EFFIE-awards bekronen de effectiviteit van reclame en worden alleen uitgereikt aan campagnes die overtuigende efficiëntiecijfers kunnen voorleggen. Door ‘De Duiveluitdagingen’ te belonen met een Bronzen EFFIE, looft de EFFIE-jury de bijzondere manier waarop de campagne het hele land weer achter de Rode Duivels kreeg. De campagne levert meteen ook het bewijs dat je niet alleen met traditionele media-campagnes een EFFIE kan winnen. Opmerkelijk is dat bondscoach Marc Wilmots en hulpcoach Vital Borkelmans op de uitreiking van de EFFIE-awards persoonlijk – en geflankeerd door KBVB-ceo Steven Martens - de prijs in ontvangst kwamen nemen. Het geeft aan dat het commerciële en het sportieve bij de voetbalbond anno 2013 wel degelijk hand in hand gaan.

Reclameprijzen winnen voor creativiteit én voor efficiëntie geldt in de reclamewereld als de ultieme bekroning. Boondoggle presteerde dit jaar overigens niet alleen goed voor de KBVB, ook voor ‘Ketnet Moves’ - de campagne die het Leuvense bureau maakte om de verhuis van Ketnet naar een nieuw tv-kanaal te begeleiden – won Boondoggle zowel een CCB-award als een EFFIE.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu