Maxi-Cosi en Bébé Confort kiezen voor Boondoggle

Na een uitgebreide competitie besliste Dorel Juvenile om haar merken Maxi-Cosi en Bébé Confort, beide bekend van o.a. de kinderwagens en autostoelen, onder te brengen bij Boondoggle. De slimme strategische aanpak en creatieve voorstellen van het agentschap gaven de uiteindelijke doorslag. Boondoggle zal voor Maxi-Cosi en Bébé Confort een aangescherpte merkstrategie en meerdere campagnes op merk, category en productniveau ontwikkelen. Er wordt hierbij gekozen voor een sterke focus op instore en digital. De strategie en campagnes zullen international worden uitgerold. 

Contacteer ons
inge vander velpen Managing Director, Boondoggle
inge vander velpen Managing Director, Boondoggle
Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zeventigtal mensen tewerkstelt. 

Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Argenta, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Beobank, Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Roularta (Trends/Tendances, Sport Voetbal Magazine), Essent en het Ministerie van Defensie. 

Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen.

www.boondoggle.eu


Boondoggle
Sluisstraat 79/06
3000 Leuven
Belgium