Meer inzicht in eindejaarscampagne De Morgen

Meer inzicht in eindejaarscampagne De Morgen

December is dé terugblikmaand in medialand. Voor De Morgen is dat niet anders. Alleen bekijkt de krant de dingen traditioneel net iets anders.

Onder de noemer “Inzicht in 2016 - Vooruitzicht op 2017” lanceert het drie straffe bijlages. Eerst was er de onthullende “Fotobijlage 2016” die op 17 december al bij de krant zat. Op 24 december verschijnt “De Verzoening”. En op de laatste dag van het jaar mag u zich aan een sterk “Keerpunt” verwachten.

Boondoggle bedacht voor elke bijlage een aankondigingsspot die verder gaat op het onbetreden pad van de niet-evidente vragen en een stap verder zet in de aparte geanimeerde beeldtaal. Tip: kijk in de Keerpunt-spot zeker mee in de hersenpan van de president-elect!

De eindejaarscampagne loopt nu al op tv, maar ook in de krant, op de radio en digitaal.

Contacteer ons
Stijn Cox Managing Partner Brand & Client Development, Boondoggle
Stijn Cox Managing Partner Brand & Client Development, Boondoggle
Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zeventigtal mensen tewerkstelt. 

Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Argenta, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Beobank, Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Roularta (Trends/Tendances, Sport Voetbal Magazine), Essent en het Ministerie van Defensie. 

Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen.

www.boondoggle.eu


Boondoggle
Sluisstraat 79/06
3000 Leuven
Belgium