Meer inzicht in eindejaarscampagne De Morgen

December is dé terugblikmaand in medialand. Voor De Morgen is dat niet anders. Alleen bekijkt de krant de dingen traditioneel net iets anders.

Onder de noemer “Inzicht in 2016 - Vooruitzicht op 2017” lanceert het drie straffe bijlages. Eerst was er de onthullende “Fotobijlage 2016” die op 17 december al bij de krant zat. Op 24 december verschijnt “De Verzoening”. En op de laatste dag van het jaar mag u zich aan een sterk “Keerpunt” verwachten.

Boondoggle bedacht voor elke bijlage een aankondigingsspot die verder gaat op het onbetreden pad van de niet-evidente vragen en een stap verder zet in de aparte geanimeerde beeldtaal. Tip: kijk in de Keerpunt-spot zeker mee in de hersenpan van de president-elect!

De eindejaarscampagne loopt nu al op tv, maar ook in de krant, op de radio en digitaal.

DM_Decembermaand_De-Verzoening.pdf

PDF - 912 Kb

DM_Decembermaand_Keerpunt_v1.pdf

PDF - 1.1 Mb

DM_Decembermaand_Keerpunt_v2.pdf

PDF - 987 Kb

De-Morgen-Decembermaand.mp3

MP3 - 784 Kb

Technische Fiche

DOCX - 14 Kb

Stijn Cox

Managing Partner Brand & Client Development, Boondoggle

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu