Messenmaker Antoine verkiest de grote passie boven het grote geld.

Messenmaker Antoine verkiest de grote passie boven het grote geld.

Bekijk nu aflevering 3 van #FreeSpirits

Woensdag 21 oktober 2015 — Deze zomer lanceerden Brouwerij Haacht en Primus de eerste twee delen van een ambitieuze docureeks: ‘Free Spirits’. Hierin wordt de rijke wereld van eigenzinnige karakters tot leven gebracht. Angelo,  de shaper-surfer en Sylvain, de urban explorer worden nu vervoegd door messenmaker Antoine uit Oost-Vlaanderen.

In een atelier in zijn achtertuin creëert hij uit gerecycleerd materiaal schitterende messen die men terugvindt in zowel designmusea als toprestaurants. De messen van Antoine stellen zijn eigenzinnige persoonlijkheid scherp. De docu fileert het karakter van een man die zijn grote passie verkiest boven het grote geld.

Bekijk hier zijn verhaal: https://www.youtube.com/watch?v=H_mxaJhg2m8&list=PLAsDkYpSQrs6HhF2we-tFVmd_IAA_KotY&index=1 

Antoines verhaal kan in uitgebreide versie bekeken worden op de digitale platformen www.primus.be en YouTube. Hier ontdek je ook waar zijn messen zoal terecht komen. Bernadette, conservator van het designmuseum in Gent, geeft uitleg over de messen die opgenomen werden in de permanente collectie. En toprestaurateur Sébastien stelt de unieke messenreeks voor die Antoine voor hem uit oud familie-zilverwerk gemaakt heeft.

Later dit najaar krijgt de ‘Free Spirits’-reeks van Primus een vierde episode.

Primus Free Spirits Antoine Extended NL

Primus Free Spirits Antoine Sidestory 1 NL

Primus Free Spirits Antoine Sidestory 2 NL

Primus Free Spirits Antoine TVC NL