Messenmaker Antoine verkiest de grote passie boven het grote geld.

Bekijk nu aflevering 3 van #FreeSpirits

Deze zomer lanceerden Brouwerij Haacht en Primus de eerste twee delen van een ambitieuze docureeks: ‘Free Spirits’. Hierin wordt de rijke wereld van eigenzinnige karakters tot leven gebracht. Angelo,  de shaper-surfer en Sylvain, de urban explorer worden nu vervoegd door messenmaker Antoine uit Oost-Vlaanderen.

In een atelier in zijn achtertuin creëert hij uit gerecycleerd materiaal schitterende messen die men terugvindt in zowel designmusea als toprestaurants. De messen van Antoine stellen zijn eigenzinnige persoonlijkheid scherp. De docu fileert het karakter van een man die zijn grote passie verkiest boven het grote geld.

Bekijk hier zijn verhaal: https://www.youtube.com/watch?v=H_mxaJhg2m8&list=PLAsDkYpSQrs6HhF2we-tFVmd_IAA_KotY&index=1 

Antoines verhaal kan in uitgebreide versie bekeken worden op de digitale platformen www.primus.be en YouTube. Hier ontdek je ook waar zijn messen zoal terecht komen. Bernadette, conservator van het designmuseum in Gent, geeft uitleg over de messen die opgenomen werden in de permanente collectie. En toprestaurateur Sébastien stelt de unieke messenreeks voor die Antoine voor hem uit oud familie-zilverwerk gemaakt heeft.

Later dit najaar krijgt de ‘Free Spirits’-reeks van Primus een vierde episode.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu