Michael Schack drumt op gestemde gasflessen voor Primagaz en Boondoggle

#Gazdrum

Wat krijg je als je de Primagaz EasyBlueTM app, een applicatie waarmee je snel de inhoud van je gasfles meet via je smartphone, aan Netsky-drummer Michael Schack geeft? Dat kon je op 19 juni zien in het station van Antwerpen-Centraal. Schack gaf er namelijk — zoals gewoonlijk — het beste van zichzelf op z'n zelfgemaakte 'Gazdrum', een perfect gestemd drumstel... van gasflessen. En dat kon op heel wat nieuwsgierige blikken rekenen.

Bekijk hier de video van Michael Schack en z'n Gazdrum in Antwerpen-Centraal: https://youtu.be/zdIpKZCAa1k

Download de Primagaz EasyBlueTM app voor iOS of Android en win een BBQ-workshop voor 2 personen met Peter De Clercq.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt.
Met een agile & human-centered design thinking aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes als innovatieve digitale producten en diensten.

Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, brand strategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Argenta, Chivas, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu, Opel Finance, Oxfam Solidariteit, Flanders DC en het Ministerie van Defensie.

Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen.

www.boondoggle.eu


Boondoggle
Sluisstraat 79/06
3000 Leuven
Belgium