Michael Schack drumt op gestemde gasflessen voor Primagaz en Boondoggle

#Gazdrum

Wat krijg je als je de Primagaz EasyBlueTM app, een applicatie waarmee je snel de inhoud van je gasfles meet via je smartphone, aan Netsky-drummer Michael Schack geeft? Dat kon je op 19 juni zien in het station van Antwerpen-Centraal. Schack gaf er namelijk — zoals gewoonlijk — het beste van zichzelf op z'n zelfgemaakte 'Gazdrum', een perfect gestemd drumstel... van gasflessen. En dat kon op heel wat nieuwsgierige blikken rekenen.

Bekijk hier de video van Michael Schack en z'n Gazdrum in Antwerpen-Centraal: https://youtu.be/zdIpKZCAa1k

Download de Primagaz EasyBlueTM app voor iOS of Android en win een BBQ-workshop voor 2 personen met Peter De Clercq.

Technische-fiche-Primagaz-Gazdrum.pdf

PDF - 51 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu