Mitsubishi adresseert de concurrentie met "De testrit naar een testrit."

De Mitsubishi ASX is een geweldige cross-over. Alleen weten de meeste mensen dat niet. Vergelijkbare modellen zoals de KIA Sportage of de Nissan Qashqai, hebben een veel grotere bekendheid dan het nieuwe paradepaardje van Mitsubishi. Vanuit die challenger positie, lanceert Boondoggle een campagne waarin Mitsubishi stevig de concurrentie aangaat met die andere cross-overs, namelijk: "De testrit naar een testrit.".

De formule is simpel: u wordt thuis opgehaald in de Mitsubishi ASX. Dan rijdt u zelf naar uw tweede testrit bij de concurrentie. Nadat u daar het concurrerende model getest heeft, rijdt u gewoon weer terug naar huis in de Mitsubishi ASX. Zo kunt u achteraf honderd percent objectief een keuze maken tussen die fantastische ASX en het cross-over model van de concurrentie. 

De zelfzekerheid dat de ASX probleemloos kan concurreren met de Sportage's en Qashqai's van deze wereld komt uit de getuigenissen van Mitsubishi chauffeurs. Want als er één iets is waar ze het allemaal over eens zijn dat is het dat de liefde voor hun trouwe Japanse vierwieler voor het leven is. Deze ongezien loyaliteit moet toch iets betekenen, denken we dan bij Boondoggle. 

In een geïntegreerde ATL en BTL campagne wordt "De Testrit Naar Een Testrit" op een ludieke manier voorgesteld aan de geïnteresseerden. Mitsubishi biedt, met een flinke knipoog, een ongezien gulle service aan en bevestigt tegelijk de positie van de ASX naast zijn directe concurrenten. 

Boondoggle Bright bouwde voor Mitsubishi een volledig vernieuwde en gemoderniseerde website die naar aanleiding van deze campagne ook een nieuwe booking tool kreeg. 

Volg het verdere verloop van "De testrit naar een testrit" via de Facebookpagina en boek er gewoon zelf eentje op Mitsubishi.be of bel 0800 32 720.

Contacteer ons
Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zeventigtal mensen tewerkstelt. 

Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Argenta, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Beobank, Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Roularta (Trends/Tendances, Sport Voetbal Magazine), Essent en het Ministerie van Defensie. 

Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen.

www.boondoggle.eu


Boondoggle
Sluisstraat 79/06
3000 Leuven
Belgium