Mitsubishi adresseert de concurrentie met "De testrit naar een testrit."

De Mitsubishi ASX is een geweldige cross-over. Alleen weten de meeste mensen dat niet. Vergelijkbare modellen zoals de KIA Sportage of de Nissan Qashqai, hebben een veel grotere bekendheid dan het nieuwe paradepaardje van Mitsubishi. Vanuit die challenger positie, lanceert Boondoggle een campagne waarin Mitsubishi stevig de concurrentie aangaat met die andere cross-overs, namelijk: "De testrit naar een testrit.".

De formule is simpel: u wordt thuis opgehaald in de Mitsubishi ASX. Dan rijdt u zelf naar uw tweede testrit bij de concurrentie. Nadat u daar het concurrerende model getest heeft, rijdt u gewoon weer terug naar huis in de Mitsubishi ASX. Zo kunt u achteraf honderd percent objectief een keuze maken tussen die fantastische ASX en het cross-over model van de concurrentie. 

De zelfzekerheid dat de ASX probleemloos kan concurreren met de Sportage's en Qashqai's van deze wereld komt uit de getuigenissen van Mitsubishi chauffeurs. Want als er één iets is waar ze het allemaal over eens zijn dat is het dat de liefde voor hun trouwe Japanse vierwieler voor het leven is. Deze ongezien loyaliteit moet toch iets betekenen, denken we dan bij Boondoggle. 

In een geïntegreerde ATL en BTL campagne wordt "De Testrit Naar Een Testrit" op een ludieke manier voorgesteld aan de geïnteresseerden. Mitsubishi biedt, met een flinke knipoog, een ongezien gulle service aan en bevestigt tegelijk de positie van de ASX naast zijn directe concurrenten. 

Boondoggle Bright bouwde voor Mitsubishi een volledig vernieuwde en gemoderniseerde website die naar aanleiding van deze campagne ook een nieuwe booking tool kreeg. 

Volg het verdere verloop van "De testrit naar een testrit" via de Facebookpagina en boek er gewoon zelf eentje op Mitsubishi.be of bel 0800 32 720.

Beluister hier de radiospot

MP3 - 704 Kb

Technische Fiche

DOC - 30 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu