Mitsubishi rijdt met Boondoggle

Boondoggle heeft na consultatie tegen AIR en Shake, het budget van Mitsubishi gewonnen.

Beherman Motors is de exclusieve en onafhankelijke verdeler van Mitsubishi en FUSO vrachtwagens voor België en Luxemburg. Ze beslisten in zee te gaan met Boondoggle nadat ze gecharmeerd werden door hun zeer origineel en activerend voorstel. Boondoggle zal vanaf juni 2013 alle communicatie verzorgen voor Mitsubishi en FUSO. De eerste uitingen worden verwacht in september 2013. Het uittredend bureau is Mosquito.

Voor meer inlichtingen, contacteer:

  • Beherman Motors: Umberto Stefani  +32 475 23 07 32
  • Boondoggle: Inge Vander Velpen  +32 473 93 93 21

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu