Muziekfestival op trein, tram en bus.

Woensdag 17 september 2014 — Studio Brussel en het Leuvense communicatiebureau Boondoggle hebben samen een nieuwe manier bedacht om mensen te motiveren de auto thuis te laten. Tijdens De Week van de Mobiliteit zal het openbaar vervoer in Vlaanderen één dag lang dienen als podium voor artiesten zoals Channel Zero, Flip Kowlier, Admiral Freebee, School Is Cool, The Sore Losers, Intergalactic Lovers en Gabriel Rios.

 


Via www.carfreefestival.be kan je zelf een festivalroute plannen. Geniet van live optredens in de stationshallen van Gent Sint-Pieters en Antwerpen Centraal, op verschillende Vlaamse trein, tram en bus routes en lokale carpool parkings. 


Odin Saillé, Creatief Directeur van Boondoggle: 

“Niemand heeft nood aan een nieuwe sensibiliseringscampagne voor het openbaar vervoer. Om mensen te overtuigen de auto thuis te laten moest het trein-, tram- en busverkeer een pak spannender worden dan voordien. Een route plannen langs een muziekfestival voelt al een stuk beter dan pendelen naar het werk.” 

 Jan Van Biesen, Nethoofd van Studio Brussel: 

"De files en de problematiek van mobiliteit is een feit waar velen dagelijks mee te maken hebben. Met het Car Free Festival wil Studio Brussel met live optredens op openbaar vervoer muziek steken in de duurzame alternatieven.

Odin Saillé Creative Director at Boondoggle