Muziekfestival op trein, tram en bus.

Studio Brussel en het Leuvense communicatiebureau Boondoggle hebben samen een nieuwe manier bedacht om mensen te motiveren de auto thuis te laten. Tijdens De Week van de Mobiliteit zal het openbaar vervoer in Vlaanderen één dag lang dienen als podium voor artiesten zoals Channel Zero, Flip Kowlier, Admiral Freebee, School Is Cool, The Sore Losers, Intergalactic Lovers en Gabriel Rios.

 


Via www.carfreefestival.be kan je zelf een festivalroute plannen. Geniet van live optredens in de stationshallen van Gent Sint-Pieters en Antwerpen Centraal, op verschillende Vlaamse trein, tram en bus routes en lokale carpool parkings. 


Odin Saillé, Creatief Directeur van Boondoggle: 

“Niemand heeft nood aan een nieuwe sensibiliseringscampagne voor het openbaar vervoer. Om mensen te overtuigen de auto thuis te laten moest het trein-, tram- en busverkeer een pak spannender worden dan voordien. Een route plannen langs een muziekfestival voelt al een stuk beter dan pendelen naar het werk.” 

 Jan Van Biesen, Nethoofd van Studio Brussel: 

"De files en de problematiek van mobiliteit is een feit waar velen dagelijks mee te maken hebben. Met het Car Free Festival wil Studio Brussel met live optredens op openbaar vervoer muziek steken in de duurzame alternatieven.

Technische-Fiche_Stubru-CarFreeFestival.pdf

PDF - 21 Kb

Odin Saillé

Creative Director, Boondoggle

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu