NATO en Boondoggle maken kans op een Webby Award.

Return To Hope werd genomineerd in de categorie ‘Websites: Best Use of Photography’

‘Return To Hope’ van NATO is genomineerd voor The Webby Awards in de categorie ‘Websites: Best Use of Photography’. Bovendien maken we ook kans op de People's Voice Award waar uw stem het verschil kan maken! 

Stem mee via de voting pagina van The Webby Awards (http://bit.ly/RtHWebby) en klik door naar ‘Return To Hope’.  Aanmelden kan met je emailadres of social media account naar keuze.

Een samenwerking tussen NATO en Boondoggle

Return To Hope is het resultaat van een straffe samenwerking tussen NATO en Boondoggle. Het is een website waar het verhaal van Afghanistan wordt verteld en waarin buitengewoon moedige mensen hun verhaal doen. 

Nominatie voor The Webby Awards

NATO en Boondoggle veroverden met Return To Hope een nominatie in de categorie ‘Websites: Best Use of Photography’. Bovendien kreeg de campagne ook 2 eervolle vermeldingen in de categorieën ‘Public Service and Activism' en 'Best Visual Design’. 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu