Ook in de zomer kan je maar beter tegen een stootje met Actimel en Boondoggle

Actimel en Boondoggle Havas zorgen ervoor dat je deze zomer tegen een stootje kan. In de winter houden we ons immuunsysteem vaak beter in de gaten, maar ook in de zomer kan dit wel wat extra steun gebruiken. De examens succesvol doorkomen, lange dagen (én nachten) vol festivalfood en dansen tot de zon opkomt, quality time met je gezin tijdens een dagje strand, … Bij al die zomerse activiteiten is een sterk immuunsysteem je beste vriend. Dat is de kern van de speelse zomercampagne van Actimel en Boondoggle Havas.

“Met de lokale campagne ‘Je kan maar beter tegen een stootje’ hebben we de kernboodschap van Actimel zo cultureel mogelijk relevant gemaakt door in te spelen op zomerse thema’s waarbij je weerstand best een extra laagje dekking kan gebruiken”, aldus Valerie Vleminckx van Boondoggle Havas.

De campagne maakt gebruik van slimme mediakanalen om de verschillende producten van Actimel, zoals de nieuwe bosvruchtensmaak, in de spotlight te zetten. Zo is er een vrolijke tramwrap voor de kusttram die je meeneemt naar een heerlijke stranddag. De station wrap in het station van Leuven bracht je tijdens Rock Werchter dan weer in de festivalstemming, en de kleurrijke mural in Antwerpen vangt de levendigheid van een zomer in ‘t Stad.

Via social media en DOOH in Vlaanderen en Wallonië worden diverse zomerse situaties zoals examens, festivals en vakanties gekoppeld aan de meest geschikte targeting en locaties.

"Bij Actimel geloven we dat een sterk immuunsysteem essentieel is om optimaal te genieten van alle zomerse avonturen. Samen met Boondoggle Havas en EssenceMediacom brachten we een nieuw creatief concept tot leven op zeer relevante plaatsen. Dat is impact gegarandeerd", aldus Jennifer Court van Danone.

 

Credits:

Client team: Sofie Lambert, Alexis Antoine, Jennifer Court, Alexandra Illiashova
Account team: Manou Geeroms, Carlota Schuermans, Valerie Vleminckx
Strategy: Jazz Sanusi, Stijn Cox
Concept: Thierry Verdoodt, Stephen Walckiers, Stéphane Daniel, Mathieu Cardon ​ ​
Creative development & production: Lesley Dewilde, Dorien Bradt, Léa Bouissou, Stefaan De Vos, Karine Uytterhoeven
Media: EssenceMediacom

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu