Skip to Content

Primagaz en Boondoggle doen wenkbrauwen tilt slaan.

Mensen die hun huis niet met gas verwarmen, ze bestaan en dat is raar. Want ook wie geen toegang heeft tot het gasnet kan genieten van al het goede van gas, dankzij Primagaz. 

Primagaz is een leverancier van propaangas die aan huis gas komt leveren. Niemand hoeft dus de voordelen van gas te missen. Om deze boodschap zo krachtig mogelijk naar buiten te brengen bedacht Boondoggle een TV-spotje waarin een man wordt opgevoerd met een heel raar kantje. De man is namelijk gezegend met een paar wenkbrauwen die tijdens een apertiefje met de buren een spelletje pong beginnen te spelen op zijn voorhoofd. Dat feit is voor de toekijkende gasten op zich niet abnormaal, ze kennen hun buur nu eenmaal al een tijdje, wat ze wel heel raar vinden is het feit dat hun buurman zijn huis nog steeds niet verwarmt met gas van Primagaz.

De TV-spot duurt 30 seconden, is te zien op VTM, 2Be, Vitaya, Vier en Vijf en loopt nog tot 15/03/2015.

Buiten het TV-spotje zijn er ook een radiospot, print advertenties en onlinebanners voorzien.

Contacteer ons
Niels Schreyers Creative Director, Boondoggle
Niels Schreyers Creative Director, Boondoggle
Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zeventigtal mensen tewerkstelt. 

Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Argenta, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Roularta (Trends/Tendances, Sport Voetbal Magazine), Essent en het Ministerie van Defensie. 

Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen.

www.boondoggle.eu


Boondoggle
Sluisstraat 79/06
3000 Leuven
Belgium