Primeur: de Nieuwe Lichting treedt op in 3D.

Woensdag 18 februari - Maandagavond stond de Nieuwe Lichting van 2015 op het podium van de Brusselse AB. I Will, I Swear, Zinger en St. Grandson gaven het beste van zichzelf: live en … in 3D dankzij een bierkaartje dat Boondoggle, het reclamebureau van Studio Brussel, speciaal voor deze talentenjacht ontwikkelde.

Met De Nieuwe Lichting gaat Studio Brussel elk jaar op zoek naar jong muziektalent. De 3 finalisten krijgen van de radiozender een serieuze promo-duw in de rug. Doorbreken is immers niet eenvoudig, waardoor straffe muzikanten nog té vaak in hun garage verstopt blijven. 

Meteen een miljoenenpubliek.

Boondoggle voegde met z’n campagne alvast de daad bij het woord en gaf elke finalist zijn eigen tv-spot - u ontdekt ze als bijlage. Zo kreeg elke band meteen heel kijkend Vlaanderen als publiek. Maandagavond traden de finalisten op in de AB, live en in 3D.

Een bierkaartje als podium.

Door een bierkaartje te scannen met de nieuwe Studio Brussel app zie je de finalisten optreden in 3D. De app werd door Boondoggle zelf ontwikkeld. We filmden de muzikanten met 3 Microsoft Kinect camera’s. We kozen er bewust voor om de échte bands te laten optreden, en geen gladde 3D-popjes. Het ziet er misschien wat grungier uit, maar het is tenminste niet fake.”, legt Odin Saillé, creatief directeur van Boondoggle uit. 

Maandag nog in de AB, vandaag op uw redactie.

De bar van de AB kreeg de primeur. Het technisch hoogstandje werd gesmaakt, dat bewijst de bijgevoegde sfeerfilm. De volgende weken zijn een honderdtal cafés aan de beurt. Maar daar hoeft u niet op te wachten. Bijgevoegd zit zo’n bierkaartje. Gewoon afdrukken, de nieuwe Studio Brussel app downloaden, scannen en verbaasd zijn.

Nog meer weten?

U kan altijd terecht bij Odin Saillé. 
Telefonisch op 0476 01 00 07 of via [email protected]

Studio Brussel - interview Odin Saillé

MP3 - 2.1 Mb

Technische fiche De Nieuwe Lichting 2015

PDF - 253 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu