Primus trakteert mannen op frisse eigenzinnigheid.

Primus trakteert mannen op frisse eigenzinnigheid.

Maandag 4 augustus 2014 — Eigenzinnige onafhankelijkheid zit het Primus-bier in de genen. Als écht Belgisch pilsbier van formaat is het nog steeds volledig zelfstandig gebleven en kan het een eigen koers varen. En dat wordt niet alleen op de internationale bierwedstrijden gesmaakt. Primus denkt dat een beetje meer eigenzinnigheid ook buiten het bierglas deugd kan doen, en wil met een nieuwe campagne iedereen overtuigen om zijn eigen weg te gaan.

Samen met Boondoggle, het reclamebureau van Brouwerij Haacht, werd een 45” tv- & cinemaspot bedacht die een humoristisch pleidooi is om iets eigenzinniger in het leven te staan. Vertrekpunt is het feit dat mannen vandaag bestookt worden met een veelheid aan trends, hypes en modeverschijnselen die ervoor zorgen dat ze een beetje het noorden kwijt zijn.

Dus voert Primus in de tv-spot een man op die niet twijfelt, en die op elke trend of hype een eigenzinnig antwoord heeft. Hij stapt van de ene trend in de andere en geeft terloops zijn mening mee. Van de hype van het tuinieren over de rage van de beautyfarm, de tirannie van de cuisson tot modetrends en hippe danspasjes, hij weet er allemaal raad mee. Terloops geeft hij zelfs een pluim aan Nicole en Hugo die hem in het spotje een lift geven.

Naast tv en cinema is er ook een poster en een permanente online campagne. Via Facebook.com/primus krijgen mannen, naast massa’s inspiratie en tips, vooral veel zin om hun eigen weg te gaan.

Dit alles wordt afgetekend met de nieuwe baseline: “Mijn manier. Mijn bier. Primus.”

Mijn manier. Mijn bier. Primus.