Primus trakteert mannen op frisse eigenzinnigheid.

Eigenzinnige onafhankelijkheid zit het Primus-bier in de genen. Als écht Belgisch pilsbier van formaat is het nog steeds volledig zelfstandig gebleven en kan het een eigen koers varen. En dat wordt niet alleen op de internationale bierwedstrijden gesmaakt. Primus denkt dat een beetje meer eigenzinnigheid ook buiten het bierglas deugd kan doen, en wil met een nieuwe campagne iedereen overtuigen om zijn eigen weg te gaan.

Samen met Boondoggle, het reclamebureau van Brouwerij Haacht, werd een 45” tv- & cinemaspot bedacht die een humoristisch pleidooi is om iets eigenzinniger in het leven te staan. Vertrekpunt is het feit dat mannen vandaag bestookt worden met een veelheid aan trends, hypes en modeverschijnselen die ervoor zorgen dat ze een beetje het noorden kwijt zijn.

Dus voert Primus in de tv-spot een man op die niet twijfelt, en die op elke trend of hype een eigenzinnig antwoord heeft. Hij stapt van de ene trend in de andere en geeft terloops zijn mening mee. Van de hype van het tuinieren over de rage van de beautyfarm, de tirannie van de cuisson tot modetrends en hippe danspasjes, hij weet er allemaal raad mee. Terloops geeft hij zelfs een pluim aan Nicole en Hugo die hem in het spotje een lift geven.

Naast tv en cinema is er ook een poster en een permanente online campagne. Via Facebook.com/primus krijgen mannen, naast massa’s inspiratie en tips, vooral veel zin om hun eigen weg te gaan.

Dit alles wordt afgetekend met de nieuwe baseline: “Mijn manier. Mijn bier. Primus.”

Technische fiche

DOCX - 15 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu