Primus wint goud op filmfestival

Zaterdag 7 november won een webdocumentaire van Primus in de Gentse Vooruit de hoofdprijs van het Ride On Filmfestival. Dat festival beloont de beste films die over extreme sporten gaan. 

De winnende film, vertelt het verhaal van Angelo, de surfer en shaper uit Oostende die resoluut gekozen heeft om zijn leven te leiden op zijn manier. Hij maakt surfboards zonder compromissen in rare vormen en formaten en voorziet ze van grafische sterke prints. En hij kiest ook om zijn passie hier te beleven, in de koude noordelijke zeeën, en niet naar warme exotische plekken te verhuizen. Die drang naar onafhankelijkheid en vrijheid komen perfect overeen met de manier waarop Primus in de bierwereld staat. De brouwerij uit Haacht brouwt zonder toegevingen op kwaliteit en is als decenia lang gesteld op haar vrijheid. Ontdek het verhaal hier: www.youtube.com/watch?v=Vn0BWz5u4B4

De webdocu van Angelo maakt deel uit van de “Free Spirits” reeks van Primus. Daarin komt telkens een ander verhaal van een opmerkelijk figuur aan bod, ontdek alle verhalen op www.primus.be

 

 

Technische-fiche-primus.pdf

PDF - 170 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

stijn.cox@boondoggle.eu

www.boondoggle.eu