Reserveer nu al je diner in een toprestaurant voor 2050

Het jaarlijks campagneweekend van Vredeseilanden gaat dit jaar over duurzame landbouw. In 2050 zijn we namelijk met meer dan 9 miljard mensen op aarde. Als we niets veranderen aan onze manier van landbouwen wordt het onmogelijk om al die monden te voeden. Laat staan op restaurant gaan. Op basis van dat inzicht bedachten Boondoggle en Vredeseilanden een smakelijke campagne: reserveer nu al in een toprestaurant om in 2050 te gaan eten.

Deze boodschap wordt verspreid via de website van de verschillende toprestaurants. Je vindt er een button die je aanspoort om nu al voor 2050 te reserveren. Nieuwsgierigen komen zo op de Facebookpagina van Vredeseilanden terecht, waar je vrienden kan uitnodigen en samen symbolisch een tafel kan reserveren in 2050. Zo geef je virtueel steun aan duurzame landbouw voor de toekomst en heb je een lekker etentje om naar uit te kijken.

En mocht je dat ondertussen vergeten zijn, geen probleem. Er wordt automatisch een Facebook event aangemaakt in 2050 om je eraan te herinneren. Ook mensen die telefonisch wilden reserveren bij een toprestaurant werden aangespoord om al voor 2050 te reserveren.

Er wordt bovendien één volledig gratis diner in een toprestaurant verloot onder alle reservaties, te nuttigen in 2050 natuurlijk.

Muzikant Admiral Freebee gaf alvast het goede voorbeeld door zijn reservatie voor 2050 te plaatsen bij restaurant Lombardia in Antwerpen.

De campagne van Vredeseilanden startte afgelopen weekend. Zo'n 12.000 vrijwilligers zullen gadgets verkopen op straat en aan supermarkten.

De deelnemende restaurants:

Tr3s (www.tr3ssimple.be), Centpourcent (www.centpourcent.be), Volta (www.volta-gent.be), Vous lé Vous (www.vouslevous.be), Smaaksalon (www.smaaksalon.be), Land aan de Overkant (www.hetlandaandeoverkant.be), Faculty Club (www.facultyclub.be/nl), Lombardia (www.lombardia.be), Boury (www.restaurantboury.be), Keienhof (www.keienhof.be)

Surf naar de Facebook paginahttp://www.facebook.com/Vredeseilanden/app_459877190738958Surf naar de Vredeseilanden Youtube paginahttp://www.youtube.com/watch?v=CpKWa4U1ZZA&feature=share&list=UUmqvmNn0MYIhAWZlSEuiB3QSurf naar de Vredeseilanden websitehttp://www.vredeseilanden.be/nieuws/reserveer-nu-al-je-diner-een-toprestaurant-voor-2050

Technische Fiche

DOC - 24 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS en het Ministerie van Defensie. Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu


Contact

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu