Rode Duivels charmeren buitenlandse voetballiefhebbers met BelgiumizeMe

Nu zowat heel België achter onze nationale ploeg staat, hebben de Rode Duivels een actie voor hun buitenlandse fans bedacht: BelgiumizeMe. Hierbij worden buitenlandse voetballiefhebbers uitgenodigd om voor het Belgische team te supporteren als echte Belgen. Daarvoor werd een handige online tool gemaakt waarmee ze hun Belgische naam kunnen ontdekken. Zo kan bijvoorbeeld een Spaanse fan die “Manuel Garcia” heet, voortaan tijdens de Belgische matchen supporteren als “Modest Goossens”. 
BelgiumizeMe werd gelanceerd via de Twitter-accounts van de Rode Duivels en behaalde op één dag een bereik van 8,7 miljoen mensen op Twitter.
 
Belgiumize jouw naam hierhttp://www.belgiumizeme.be/

Technische fiche

DOCX - 14 Kb

Niels Schreyers

Creative Director, Boondoggle

Peter Verbiest

Strategic Director, Boondoggle

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS en het Ministerie van Defensie. Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu


Contact

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu