Rode Duivels verrassen fans met post uit Brazilië

Vrijdag 20 juni 2014 — Nu de oproep van de spelers om vragen en aanmoedigingen via #iedereenmee postkaarten naar Brazilië te sturen massaal door de fans wordt beantwoord laten de spelers op hun beurt van zich horen.

Dagelijks gaan ze in het spelershotel door de stapels postkaarten om er via korte filmpjes op te reageren. Zo rapte Lukaku mee op zijn lievelingsnummer van Drake, worden Dembele en Vertonghen verrast door een aanmoedigingszoen van een fan via een briefkaart met lippenstift op en looft Januzaj het kapsel van Fellaini.

Maar de Rode Duivels nemen ook zelf de pen in de hand en verrassen supporters met post uit Brazilië. Zo geeft Courtois goede raad aan Thijs die graag wil weten wat hij moet doen om even grote handen te krijgen. Onze doelman stuurt meteen een aftekening van zijn hand mee zodat Thijs zijn hand kan vergelijken met het hand van zijn held. In een ander filmpje maakt Lukaku een supporter die soms pech heeft bij het penalty trappen dolgelukkig door hem een aanmoedigingsbriefje en geluksveters op te sturen.

Heb je zelf nog een vraag of aanmoediging? Post dan nu nog een kaartje zodat het op één van de volgende vluchten mee kan naar het spelershotel in Brazilië. Rond elke wedstrijddag zijn er vluchten met nieuwe postkaarten vanuit België voorzien!

#iedereenmee postkaarten zijn te vinden in Jupiler cafés en in alle postkantoren. Meer info: facebook.com/belgianreddevils 

Bekijk hier het filmpje van Lukaku

Niels Schreyers Creative Director at Boondoggle