Rode Duivels verrassen fans met post uit Brazilië

Nu de oproep van de spelers om vragen en aanmoedigingen via #iedereenmee postkaarten naar Brazilië te sturen massaal door de fans wordt beantwoord laten de spelers op hun beurt van zich horen.

Dagelijks gaan ze in het spelershotel door de stapels postkaarten om er via korte filmpjes op te reageren. Zo rapte Lukaku mee op zijn lievelingsnummer van Drake, worden Dembele en Vertonghen verrast door een aanmoedigingszoen van een fan via een briefkaart met lippenstift op en looft Januzaj het kapsel van Fellaini.

Maar de Rode Duivels nemen ook zelf de pen in de hand en verrassen supporters met post uit Brazilië. Zo geeft Courtois goede raad aan Thijs die graag wil weten wat hij moet doen om even grote handen te krijgen. Onze doelman stuurt meteen een aftekening van zijn hand mee zodat Thijs zijn hand kan vergelijken met het hand van zijn held. In een ander filmpje maakt Lukaku een supporter die soms pech heeft bij het penalty trappen dolgelukkig door hem een aanmoedigingsbriefje en geluksveters op te sturen.

Heb je zelf nog een vraag of aanmoediging? Post dan nu nog een kaartje zodat het op één van de volgende vluchten mee kan naar het spelershotel in Brazilië. Rond elke wedstrijddag zijn er vluchten met nieuwe postkaarten vanuit België voorzien!

#iedereenmee postkaarten zijn te vinden in Jupiler cafés en in alle postkantoren. Meer info: facebook.com/belgianreddevils 

Technische fiche

DOCX - 14 Kb

Niels Schreyers

Creative Director, Boondoggle

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zestigtal mensen tewerkstelt. Met een holistische merkenbouwers aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel merkstrategie als reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Beobank, Luminus, Danone, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Stellantis Finance, BioBest, AstraSweets, Trends/Tendances, NCOI, ADESA, TWEGOS, Federale Verzekeringen en Jacqmotte . Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen. Together Beyond!

www.boondoggle.eu

 

Neem contact op met

Havenkant 6, bus 508 3000 Leuven Belgium

+32 486 25 92 17

[email protected]

www.boondoggle.eu