Rode Duivels verrassen fans met post uit Brazilië

Nu de oproep van de spelers om vragen en aanmoedigingen via #iedereenmee postkaarten naar Brazilië te sturen massaal door de fans wordt beantwoord laten de spelers op hun beurt van zich horen.

Dagelijks gaan ze in het spelershotel door de stapels postkaarten om er via korte filmpjes op te reageren. Zo rapte Lukaku mee op zijn lievelingsnummer van Drake, worden Dembele en Vertonghen verrast door een aanmoedigingszoen van een fan via een briefkaart met lippenstift op en looft Januzaj het kapsel van Fellaini.

Maar de Rode Duivels nemen ook zelf de pen in de hand en verrassen supporters met post uit Brazilië. Zo geeft Courtois goede raad aan Thijs die graag wil weten wat hij moet doen om even grote handen te krijgen. Onze doelman stuurt meteen een aftekening van zijn hand mee zodat Thijs zijn hand kan vergelijken met het hand van zijn held. In een ander filmpje maakt Lukaku een supporter die soms pech heeft bij het penalty trappen dolgelukkig door hem een aanmoedigingsbriefje en geluksveters op te sturen.

Heb je zelf nog een vraag of aanmoediging? Post dan nu nog een kaartje zodat het op één van de volgende vluchten mee kan naar het spelershotel in Brazilië. Rond elke wedstrijddag zijn er vluchten met nieuwe postkaarten vanuit België voorzien!

#iedereenmee postkaarten zijn te vinden in Jupiler cafés en in alle postkantoren. Meer info: facebook.com/belgianreddevils 

Contacteer ons
Niels Schreyers Creative Director, Boondoggle
Niels Schreyers Creative Director, Boondoggle
Over Boondoggle

Boondoggle is een creatief full-service communicatie en customer experience agentschap dat een zeventigtal mensen tewerkstelt. 

Met een holistische aanpak aan de basis, levert Boondoggle zowel through-the-line reclamecampagnes, digitale media- en marketingdiensten als innovatieve digitale producten en diensten. Het agentschap brengt vakmensen van diverse disciplines – copywriters, service designers, art directors, UX-specialisten, merkstrategen, developers, … – samen om dit mogelijk te maken.

Boondoggle beheert een portfolio van internationale en lokale klanten zoals Argenta, Nomad Food Group, Achmea, NATO, Bancontact Payconiq Company, Yuzzu (Touring Verzekeringen), Beobank, Opel Finance, Oxfam, Flanders DC, Elia, Roularta (Trends/Tendances, Sport Voetbal Magazine), Essent en het Ministerie van Defensie. 

Boondoggle gelooft dat samenwerking de sleutel is tot het creëren van betekenisvolle campagnes, producten en diensten; en streeft naar een partnership met zijn klanten om hen net dat stapje verder te brengen.

www.boondoggle.eu


Boondoggle
Sluisstraat 79/06
3000 Leuven
Belgium